Nadia, ucenică la Trump

0
Publicat:
Ultima actualizare:

"Ucenicul" cu celebrităţi va fi difuzat de Antena 3 începând de mâine Nadia Comăneci, Stephen Baldwin, Piers Morgan şi Gene Simmons se luptă ca să câştige 250.000 de dolari pentru un

"Ucenicul" cu celebrităţi va fi difuzat de Antena 3 începând de mâine

Nadia Comăneci, Stephen Baldwin, Piers Morgan şi Gene Simmons se luptă ca să câştige 250.000 de dolari pentru un act de caritate.

Seria cu numărul şapte a reality-show-ului "Ucenicul" a avut scop caritabil, aşa că întrecerea a fost mult mai dură decât de obicei.

În cele 13 episoade ale seriei, celebrităţi din diferite domenii, toţi nişte învingători în profesia lor, au luptat pentru a câştiga banii puşi la bătaie de Donald Trump. Doar unuia dintre ei i s-a spus însă "Eşti angajat".

Bătălia celebrităţilor

Nadia Comăneci a participat şi ea la această competiţie, dar nu a reuşit să reziste mai mult de două episoade.

Printre celelalte 13 personalităţi care au intrat în concurs, în afară de Nadia, s-au numărat Stephen Baldwin - actor, care susţine organizaţia Carol M. Baldwin Breast Cancer Research Fund (o fundaţie care se ocupă cu cercetarea cancerului la sân), Marillu Henner - actriţă şi scriitoare, care susţine organizaţia Physicians Committee for Responsible Medicine (organizaţie a doctorilor care militează pentru practicarea medicinei responsabile), Carol Alt - model şi actriţă, care susţine organizaţia Tony Alt Memorial Foundation (o fundatie în memoria lui Tony Alt) şi Vincent Pastore - actor, care susţine organizaţia Lustgarten Foundation for Pancreatic Cancer Research (fundaţie care se ocupă cu cercetarea cancerului la pancreas).

Sarcinile pe care concurenţii le primesc în această serie nu sunt deloc uşoare, aşa că toţi au muncit mult pentru a le duce la bun sfârşit. Însă, ca de obicei, doar unul dintre ei a fost marele câştigator. Veţi descoperi cine la sfârşitul celor 13 episoade.

O serie ce merită continuată

Acest sezon este unul plin de surprize şi de lucruri inedite. În primul episod, de exemplu, pentru prima dată toţi membrii echipei câştigătoare intră în sala de şedinţe pentru a vedea echipa necâştigătoare. Până acum, doar project managerul echipei câştigătoare avea voie să fie prezent "la judecată". De asemenea, este pentru prima dată când o concurentă, respectiv Marillu Henner, lucrează cu toţi ceilalţi concurenţi de-a lungul concursului.

În această serie, pe lângă personalităţile concurente, veţi avea ocazia să vedeţi şi alte celebrităţi, prieteni de-ai lor care le vin în ajutor. Printre aceştia îi veţi vedea pe Jenna Jameson şi pe fraţii Alec şi Billy Baldwin. Într-unul dintre episoade, Donald Trump este comparat cu Naşul Vito Corleone. Anul viitor, alte celebrităţi.

După succesul acestei serii, reprezentanţii NBC au decis să realizeze şi o continuare. Filmările vor începe în toamnă, iar premiera va avea loc la începutul anului viitor. Cei de la NBC nu au vrut să dea detalii despre noile celebrităţi care vor participa până când nu se stabileşte exact data de la care va fi difuzat show-ul.

"Ucenicul", reality-show de succes

Câştigătorul premiului Emmy, producătorul Mark Burnett, realizează un reality-show care testează tehnicile de supravieţuire ale unor concurenţi în jungla corporaţiilor din New York.

Candidaţii se confruntă săptămânal cu diferite provocări şi luptă pentru şansa de a deveni "ucenicul" legendarului om de afaceri american Donald Trump şi pentru a câştiga o slujbă pe viaţă.

Primul sezon din acest serial a avut o audienţă medie de 20 milioane de telespectatori, iar pe final a crescut la 28 milioane de telespectatori, cu 167% peste audienţa NBC în prime-time.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite