Nadia cântă pentru "Gogoşel"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Pentru că Bart şi Nadia au o agendă foarte încărcată, ei se bucură de fiecare secundă în care pot fi alături de fiul lor, Dylan, pe care îl alintă "Gogoşel" Gimnasta Nadia

Pentru că Bart şi Nadia au o agendă foarte încărcată, ei se bucură de fiecare secundă în care pot fi alături de fiul lor, Dylan, pe care îl alintă "Gogoşel"

Gimnasta Nadia Comăneci s-a apucat de cântat. Nu îşi va face trupă şi nici nu va îmbrăţişa o carieră în acest domeniu. Ci doar e vorba despre un proiect muzical în care sportiva a acceptat să se implice doar pentru că de rezultatul final se vor bucura foarte mulţi copii din România.

Ce te-a determinat să cânţi pentru "Cutiuţa muzicală 6"?

Întotdeauna m-am implicat cu mare drag în proiecte dedicate copiilor şi sper ca acest cadou să îi bucure pe cei mici.

Melodiile pe care le-ai înregistrat le ştiai sau le-ai învăţat acum?

Deşi iniţial trebuia să cânt doar două melodii, se pare că m-am descurcat mai bine decât mă aşteptam, pentru că mi-au mai dat alte două cântecele. Sunt melodii pe care mi le amintesc din şcoală: "Vai, săracul pui de cuc" şi "Degeţelele". Mai sunt încă două cântecele foarte frumoase pe care le-am învăţat la înregistrări: "Coţofana" şi "Ochişorii, nasul şi guriţa".

Îi cânţi fiului tău?

Da, obişnuiesc să-i cânt adesea. Încă de când ne-am întors acasă de la maternitate am început să-i cânt pentru că acest lucru îl liniştea mult.

Eşti o femeie foarte ocupată. Când mai ai timp şi de familie?

Este adevărat. Din păcate, nu pot să-mi petrec alături de familie atât timp cât mi-aş dori. Însă, chiar dacă sunt mai mereu pe drumuri, atunci când am ocazia, încerc să mă bucur şi să profit cât mai mult de timpul petrecut cu fiul şi soţul meu. Eu şi Bart îl luăm cu noi pe Dylan aproape peste tot atunci când putem. Până acum, "Gogoşel" a zburat cu avionul de câteva ori.

Pe Dylan l-ai încuraja să urmeze drumul tău?

Nu neapărat. Preferăm să-şi aleagă singur drumul în viaţă. Dacă ar opta să urmeze drumul nostru, cu siguranţă l-am susţine şi încuraja, la fel cum am face-o indiferent de domeniul pe care l-ar alege.

Te-ai muta definitiv în România?

Nu am luat în calcul această variantă, mai ales că viaţa noastră în acest moment nu ne-ar permite acest lucru. Desigur, mi-ar plăcea să fiu alături de familie şi de prietenii din ţară, dar acum nu este momentul.

Crezi că ţi-a purtat noroc numele tău, care, tradus din limba rusă, înseamnă speranţă?

Nu ştiu dacă numele e cel care mi-a purtat noroc. Câteodată mă gândesc că e posibil să am o stea a mea norocoasă.

Emoţii la microfon

Pe CD-ul "Cutiuţa muzicală 6", recent lansat de casa se discuri MediaPRO Music, alături de Nadia Comăneci, mai cântă Ioana Moldovan, Olivia Steer şi Raluca Moianu. Deşi, la începutul înregistrărilor, a avut ceva emoţii, gimnasta mărturiseşte că s-a relaxat în momentul în care s-a gândit la fiul ei, Dylan.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite