Accident urmat de un incendiu suspect

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Două persoane au fost descoperite carbonizate ieri-dimineaţă pe o şosea din comuna nemţeană Ion Creangă, lângă o dubiţă şi o motocicletă distruse de flăcări.

Din primele verificări a reieşit că cei doi bărbaţi decedaţi, Mihai Hogea (31 de ani) şi Gheorghe Rotilă (32 de ani), erau din comuna Ion Creangă. „Gheorghe a plecat aseară cu Mihai, cu mopedul. N-a spus când vine şi unde pleacă. Dimineaţă l-am sunat şi n-a răspuns. Apoi, am aflat că a murit", a afirmat Ion Rotilă, fratele lui Gheorghe Rotilă (32 de ani).

Poliţiştii aflaţi la faţa locului au constatat că numerele de la dubiţa incendiată lipseau. „Se pare că în maşină, pe lângă şofer, mai erau doi pasageri. Toţi trei au fugit de la locul accidentului. Echipa de la Poliţia Rutieră şi de la Poliţia Roman caută fugarii în liziera râului Siret", a spus subcomisarul Mihai Mavriş, şeful Poliţiei Rutiere Neamţ. Şoferul dubiţei are 25 de ani şi este din comuna Horea. Acesta era în baza de date a Poliţiei, fiind prins la furat de cablu în urmă cu câteva luni.

Unul dintre pasagerii dubiţei a fost prins aseară şi dus la audieri la Poliţia Neamţ. Oamenii legii iau în calcul toate variantele inclusiv ipoteza unui omor urmat de incendierea victimelor. „Cu certitudine, a existat o ciocnire între cele două vehicule, dar luăm în calcul şi ipoteza că acestea s-au aprins din cauza impactului, şi ipoteza că au fost incendiate", a declarat comisarul-şef Constantin-Dragoş Bălău. 

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite