Muzica primează pentru Tobasco

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Publicul a cântat aseară împreună cu membrii trupei târgumureşene. Artiştii de la Tabsco pun accentul pe calitatea muzicii pe care o cântă, de aceea preferă de fiecare dată concertele live  în faţa fanilor.


Trupa mureşeană Tabasco a concertat aseară pentru a treia oară în clubul Jazz&Blues, iar publicul i-a primit cu căldură, semn că târgumureşenii ştiu să aprecieze muzica bună. Anul 2008 a fost unul foarte prolific pentru trupa mureşeană, calificarea la Eurovision cu piesa „Love is all I need” oferindu-le şansa de a arăta întregii lumi că Tabasco înseamnă muzică de calitate. De acest lucru s-au convins încă o dată şi membrii trupei, care au renunţat la ideea unei schimbări complete de imagine. „Am renunţat la ideea de rebrandig, noi vrem să lăsăm muzica să vorbească. E adevărat că imaginea e importantă în muzica românească dar pentru noi stilul muzical este reprezentativ. Noi cântăm jazz, funk, blues, rock iar publicul ne apreciază pentru asta”, a declarat solistul trupei, Mircea Piper. Membrii trupei Tabasco sunt conştienţi însă că promovarea e importantă în industria muzicală românească, de aceea acceptă de fiecare dată provocarea de a cânta live şi de-a se face cunoscuţi publicului prin rodul muncii lor. Aseară au acceptat din nou această provocare, încântând preţ de aproape trei ore publicul ce-a umplut clubul Jazz&Blues. „Publicul din acestă seară este unul select, un public care vine special penru muzica noastră, ceea ce-i foarte important pentru un artist”, a precizat Mircea Piper.

Din nou la Eurovision

Participarea la concursul Eurovision 2008 cu piesa „Love is all I need” a fost pentru membrii trupei mureşene o experienţă de neuitat pe care speră s-o retrăiască şi anul acesta. „Am trimis la preselecţia pentru Eurovision 2009 piesa „Purple”, iar în 8 ianuarie vom vedea dacă va fi sau nu selectată. La ediţia din 2008 piesa noastră a fost selectată a 11-a din 300 de piese participante şi sperăm ca şi anul acesta să se întâmple la fel”, a declarat Mircea Piper. Membrii trupei „Tabasco” urmează să filmeze şi un videoclip pentru această piesă, ce va apărea pe piaţă în luna ianuarie. Anul viitor va fi anul în care trupa Tabasco îşi va lansa şi primul album. „Lucrăm deja la acest album, avem patru piese gata deja iar a cincea este în lucru. Albumul va cuprinde şi piesa „Purple”, ce sperăm că va fi apreciată de public”, a precizat Mircea Piper. Anul următor va fi unul plin de evenimente pentru trupa mureşeană, care va concerta în multe oraşe ale ţării. Noaptea de Revelion îi va găsi tot la muncă, fiind invitaţi să concerteze la Luduş şi la Târgu-Mureş. „Sperăm ca anul 2009 să fie un an bun pentru noi, cu mai multe succese şi concerte pentru că fără muzică viaţa ar fi o greşeală”, a declarat Mircea Piper.

Un nou toboşar

Asztalos Zsolt sau Asterix, cum îi zic prietenii, este noul toboşar al trupei Tabasco. Asterix nu este la prima sa apariţie alături de trupa Tabasco, el fiind de fapt toboşarul iniţial al trupei. „Mă bucur mult că m-am reîntors în trupă, îmi era dor să cânt din nou alături de băieţi”, a declarat Asterix. Motivul plecării lui Ovidiu Condrea, fostul toboşar, a fost programul încărcat pe care acesta îl are.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite