Muzică, film şi new media, la Bucureşti

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O transfuzie de artă germană revigorează pentru câteva zile Capitala României. Noutate şi diversitate, ritm şi evoluţie în discipline complementare. Un festival de muzică, film şi

O transfuzie de artă germană revigorează pentru câteva zile Capitala României. Noutate şi diversitate, ritm şi evoluţie în discipline complementare.

Un festival de muzică, film şi new media, intitulat Transcities Berlin, va avea loc la Bucureşti în perioada 12-18 martie, urmând să se desfăşoare la sala Dalles şi la Casa de Cultură a Studenţilor Preoteasa. Transcities Berlin este un proiect de schimb cultural interdisciplinar la nivelul celor două capitale, desfăşurat în două etape.

Prima dintre acestea s-a realizat la Berlin în ianuarie şi a constat într-un festival de muzică şi filme româneşti cu tematică "bucureşteană".

La etapa care va avea loc la Bucureşti se vor face proiecţii de filme, artă video, new media, vor avea loc concerte de muzică - toate cu tematică berlineză. Deschiderea oficială a evenimentului va avea loc, luni, la Sala Dalles.

Evenimentul are ca obiectiv determinarea unui schimb cultural prin apropierea scenei artistice din Berlin de cea din Bucureşti, precum şi o prezentare a noilor trenduri avangardiste şi experimentale, caracteristice Capitalei germane.

Publicul tânăr este principala ţintă a proiectelor, dar uşile nu rămân închise nici pentru obişnuiţii devoratori de convenţional.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite