Mutu, făcut "ţigan de rahat" în timpul meciului Lazio- Fiorentina

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Atacantul echipei de fotbal Fiorentina a simţit pe propria piele efectele tensiunii din Italia, ca urmare a crimei de care este acuzat românul Nicolae Mailat. Mutu a fost insultat de o

Atacantul echipei de fotbal Fiorentina a simţit pe propria piele efectele tensiunii din Italia, ca urmare a crimei de care este acuzat românul Nicolae Mailat.

Mutu a fost insultat de o parte a galeriei echipei din Roma, cunoscută pentru atitudinea sa xenofobă.

"Mutu, eşti un rahat" şi "Ţigan de rahat" au fost scandările peluzei nord a galeriei laziale.

Fotbalistul român a intrat pe teren în minutul 68, în locul lui Osvaldo. Un minut mai târziu, el a primit un cartonaş galben după un atac asupra lui Ledesma, ceea ce a declanşat furia fanilor laziali. Meciul a fost câştigat cu 1-0 de Fiorentina. Echipa Lazio Roma riscă să dispute următorul meci de pe teren propriu cu peluza rezervată galeriei închisă.

Presa îl apără

Reacţia fanilor italieni a stârnit reacţii vehemente în paginile ziarelor din Italia. "Cu siguranţă a fost asociat cu evenimentele petrecute în această săptămână în capitală, soldate cu moartea Giovannei Reggiani, o femeie în vârstă de 47 de ani, agresată de Nicolae Romulus Mailat. Vineri, zece italieni cu feţele acoperite au pornit un raid punitiv la Tor Bella Monaca împotriva a trei fraţi români.

Scandările împotriva românului Mutu sunt ultima idioţenie din cadrul manifestărilor xenofobe de la Roma", a comentat "Gazzetta dello Sport".

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite