Rita Mureşan o duce pe Ramona Gabor la turci - Revista presei mondene

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Rita Mureşan o duce pe Ramona Gabor la turci - Revista presei mondene
Rita Mureşan o duce pe Ramona Gabor la turci - Revista presei mondene

Presa mondenă de astăzi scrie despre prezentarea colecţiei Ritei Mureşan în Turcia, refuzul lui Orlando Bloom de a juca în ultima ecranizare a Piraţilor din Caraibe sau problemele de sănătate ale Soranei. Printre alte subiecte, Kanal D se află în negocieri cu mai multe vedete, iar Ben Affleck este regizor şi protagonist în filmul "The Town".


Rita Mureşan o duce pe Ramona Gabor la turci.

Creatoarea de modă îşi va prezenta colecţia „Angels” şi în Antalya, în cadrul evenimentului „Romania Loves Fashion Weekend”, organizat de Claudiu Pătraşcu în perioada 21-23 august, scrie Click. Rita Mureşan va lua cu ea şi câteva fete “una şi una”, care cu siguranţă îi vor lăsa pe turci cu gura căscată. Pe podium vor urca Ramona Gabor, dar şi mulatra Laurette, care, cu acest prilej, îşi va face debutul şi în muzică.

Orlando Bloom cedează în faţa iubitei. Purtătorul de cuvânt al lui Orlando Bloom a anunţat că a acesta refuzat oferta de a juca în ultima ecranizare a Piraţilor din Caraibe. Motivul pentru care a ajuns la această decizie a fost acela că iubita lui, actriţa Miranda Kerr, în vrea mai mult timp lângă ea, anunţă Click. Cei doi trăiesc o frumoasă poveste de dragoste, de anul trecut ei fiind nedespărţiţi. “Asta a fost decizia lui Bloom. Nu e o problemă absenţa lui, cu atât mai mult cu cât accentul din următorul film va cădea pe personajul interpretat de Johnny Depp”, au declarat producătorii.

Sorana (ex-ASIA) a leşinat la filmări. Weekendul trecut, în timp ce filma pentru emisiunea “Paradisul femeilor”(Euforia TV), Sorana a leşinat din cauza insolaţiei. Bruneta şi-a revenit abia după ce i s-au aplicat comprese cu apă rece, a băut multă apă şi a luat o aspirină, potrivit Libertatea.

Vedete în negocieri cu postul Kanal D.
Andrei Gheorghe revine pe micul ecran la cârma unei emisiuni concurs, care va debuta în această toamnă la Kanal D. Postul turcesc a luat în colimator mai multe vedete din showbiz pentru a face parte din show-ul care se anunţă a fi unul şocant. Potrivit unor surse neoficiale, Raluca Sandu, Cosmina Păsărin şi Raluca Lăzăruţ par să fie în discuţii cu Kanal D pentru formatul cu pricina, notează Cancan.

Ben Affleck, regizor şi protagonist în filmul "The Town".
Ben Affleck va regiza filmul "The Town",  în care va interpreta rolul unui jefuitor de bănci , o adaptare cinematografică a unui roman scris de Chuck Hogan, potrivit Libertatea. Affleck va interpreta rolul unui bandit care se îndrăgosteşte de casiera unei bănci pe care o jefuieşte.  Aceasta îşi doreşte să îl aducă pe Affleck pe drumul cel bună, însă în acelaşi timp, ea trebuie să ajute FBI-ul să-l captureze pe cel mai râvnit dintre jefuitorii de bănci din Boston.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite