Mulder şi Scully vor să rezolve un nou Dosar X

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Acţiunea noului film "Dosarele X" este păstrată secretă până la lansarea efectivă în cinematografe Premiera "X Files: I Want to Believe" ("Dosarele X: Vreau să cred") a avut loc

Acţiunea noului film "Dosarele X" este păstrată secretă până la lansarea efectivă în cinematografe

Premiera "X Files: I Want to Believe" ("Dosarele X: Vreau să cred") a avut loc miercuri, 23 iulie, la Los Angeles. În România, premiera va fi pe 22 august.

Povestea noului film va fi de sine stătătoare, fără legături prea multe cu alte întâmplări, iar relaţia complicată şi pe alocuri chiar misterioasă dintre Scully şi Mulder merge în direcţii neprevăzute. Mulder caută - ca de obicei - adevărul, iar Scully îl susţine pe drumul lui.

David Duchovny, interpretul lui Fox Mulder, şi Gillian Anderson, interpreta scepticei Dana Scully, au fost favoriţii fotografilor la premieră. Celor doi li se adaugă în distribuţie Amanda Peet, rapperul Xzibit (cunoscut mai ales pentru "Pimp My Ride" de pe MTV) şi scoţianul Billy Connolly.

Din "infractoare", agentă FBI

Gillian Anderson era considerată de colegii ei de liceu drept "cea care are cele mai mari şanse să fie arestată", dar şi cea mai bizară fată. A fost arestată, într-adevăr, la absolvirea liceului, pentru că a încercat să lipească încuietorile de la porţile liceului.

A câştigat notorietatea devenind un om al legii, agentul FBI Dana Scully, o persoană practică şi sceptică în faţa fenomenelor paranormale. Avea 25 de ani când a început producţia, dar i-a minţit pe directorii de casting că are 27 de ani, pentru a părea mai credibilă în rolul unui agent cu o diplomă medicală.

Anderson, care s-a menţinut într-un con de umbră de la încheierea serialului, este însărcinată în cinci luni şi jumătate, cu cel de-al treilea copil. Fiica ei, Piper Maru Anderson, s-a născut între episoadele 6 şi 8 din al doilea an al serialului "Dosarele X". Cel de-al doilea copil, Oscar, s-a născut în 2006.

Scriitor ratat în "Californication"

Tocmai când nimeni nu se mai aştepta ca David Duchovny să iasă din umbra lui Mulder, acesta a reuşit. Noul personaj este Hank Moody, un scriitor ratat, care are o viaţă sexuală puţin spus haotică şi care vrea să se împace cu fosta iubită şi să înveţe să se înţeleagă bine cu fiica lui.

Serialul "Californication" a început vara trecută pe televiziunea premium de cablu Showtime şi i-a adus lui Duchovny un Glob de Aur pentru cel mai bun actor într-un rol de comedie. Colegii din serial, care a intrat în al doilea sezon, au venit să-l susţină la premiera "X Files: I Want to Believe".

Fox Mulder era tocmai opusul lui Dana Scully: el credea în paranormal şi spera că astfel îşi va regăsi sora dispărută în copilărie.

Din nou în rolul Danei Scully

Actriţa Gillian Anderson a declarat recent că i s-a părut foarte ciudat să reintre în pielea lui Scully, deşi se aştepta să îi fie foarte uşor. "De la sfârşitul serialului am încercat să joc roluri cât mai îndepărtate de acest personaj, iar când am intrat din nou în acest rol, creierul meu a intrat în combustie internă", a declarat Anderson într-un interviu pentru "Newsweek".

Între cele două interpretări ale lui Scully, actriţa Gillian Anderson a jucat în mai multe piese de teatru clasice şi s-a ocupat cu achiziţionarea şi recondiţionarea caselor vechi, arhitectura fiind un hobby mai nou al ei.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite