Mosul a iesit pe Corso

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cei care se aflau, ieri, in jurul pranzului, prin centrul Bucurestilor au avut placuta surpriza de a se intalni chiar cu Mos Craciun. Ajuns in Capitala cu ajutorul Primariei Generale si al

Cei care se aflau, ieri, in jurul pranzului, prin centrul Bucurestilor au avut placuta surpriza de a se intalni chiar cu Mos Craciun.
Ajuns in Capitala cu ajutorul Primariei Generale si al centrului cultural ARCUB, Mosul s-a plimbat prin Piata Universitatii, alaturi de Magicianul celor mici si de o multime de copii, oameni de zapada, zane si nelipsitele sale ajutoare. Odata ajuns la cartierul sau general din Parcul Cismigiu, Mosul a declarat deschis sezonul cadourilor si al sarbatorilor pentru cei mici. "Sunt fericit ca am putut ajunge aici si, de azi inainte, vreau sa ma intalnesc cu toti copiii cuminti pentru care am pregatit cadouri si multe surprize frumoase" ne-a declarat, in exclusivitate, Mosul, in timp ce isi desfacea sacul plin pana la refuz. Dupa aceea, ajutoarele sale au inceput sa-i picteze pe fata cu braduti si stelute pe cei mici, Mosul a impartit cadouri si a luat copiii la plimbare cu trasura sa magica. Spre seara, dupa ce au asistat la spectacole cu cantece, scenete si surprize care mai de care, Mosul i-a invitat pe prichindei in poala sa pentru a le oferi cadouri si pentru a le povesti despre magia Sarbatorilor de iarna. Toti cei care cred in Mos Craciun si toti copiii cuminti au primit, in final, promisiunea Mosului ca il vor gasi acolo si in zilele urmatoare.

Program de sarbatori in Parcul Titan
Primaria Sectorului 3 a pregatit pentru acest sfarsit de saptamana un program special dedicat Sarbatorilor de iarna in Parcul Titan, unde s-a amenajat, cu aceasta ocazie, "Oraselul lui Mos Craciun". Spatiul de sarbatoare este impodobit de catre administratia locala cu figurine luminoase si personaje din poveste pentru a incanta atat pe cei mici, cat si pe parinti si bunici. Astazi, incepand cu ora 17,00, se vor derula in "Oraselul lui Mos Craciun" spectacole de muzica, concursuri, povesti prin videoproiectie, programul fiind continuat apoi si duminica, incepand cu ora 16,00, de la intalnirea cu copiii nelipsind nici clovnii.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite