"Moşi Crăciuni" pe motociclete, la Severin

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Elevii cu dizabilităţi de la Şcoala "Constantin Pufan" din Drobeta Turnu-Severin au avut parte, ieri, de o surpriză inedită: 20 de Moşi Crăciuni, călare pe tot atâtea motociclete, au

Elevii cu dizabilităţi de la Şcoala "Constantin Pufan" din Drobeta Turnu-Severin au avut parte, ieri, de o surpriză inedită: 20 de Moşi Crăciuni, călare pe tot atâtea motociclete, au venit la ei pentru a le aduce daruri.

Acţiunea a fost pusă la cale de viceprimarul Constatin Gherghe, acesta fiind ajutat de motocicliştii clubului "Drobeta Motors-2003" din municipiu. "Moşii" au fost întâmpinaţi cu aplauze de cei 120 de copii cu handicap psihic şi locomotor adunaţi în curtea şcolii. La rândul lor, elevii i-au răsplătit pe vizitatori cu un frumos program de colinde şi poezii.

"Am vrut doar să le aducem o rază de speranţă în suflet acestor copii cu probleme şi, din acest motiv, am apelat la o metodă inedită, cu ajutorul prietenilor motociclişti", a declarat viceprimarul Constantin Gherghe.

Motocicliştii s-au deghizat aşa cum trebuie în Moş Crăciun, cu costume roşii şi cu barbă şi mustăţi din vată. Înainte de a ajunge la destinaţie, ei au cutreierat mai multe străzi ale municipiului, claxonând şi ambalând motoarele, spre deliciul trecătorilor. "Moşul nu vine cu renul la Severin pentru că nu avem zăpadă, însă vine cu motocicleta. Noi am venit cu motoarele, iar domnul viceprimar Constantin Gherghe, membru de onoare al clubului nostru, a adus 120 de cadouri, din fonduri proprii, constând în diverse dulciuri", ne-a declarat Petrişor Doană, un motociclist în vârstă de 30 de ani.

Foto motociclisti "mosi"

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite