Un pilot mort şi cinci răniţi după coliziunea a două avioane, la Moscova

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Un pilot mort şi cinci răniţi după coliziunea a două avioane, la Moscova
Un pilot mort şi cinci răniţi după coliziunea a două avioane, la Moscova

Două avioane militare de tip Suhoi Su+27 s-au ciocnit în zbor astăzi, în timpul unor exerciţii de acrobaţie, în apropiere de Moscova, în urma incidentului un pilot a murit şi alte cinci persoane aflate la sol au fost rănite au anunţat agenţiile ruse, citate de AFP.

"Unul dintre cei trei piloţi a murit în catastrofă", a declarat duminică Vladimir Drik, purtător de cuvânt al forţelor aeriene, citat de agenţia Interfax. Iniţial, Drik spusese că toţi piloţii sunt bine.

"Unul dintre piloţi a fost găsit prins într-un copac şi are coloana vertebrală fracturată. Un alt pilot este mort", relatează şi agenţia de presă RIA Novosti, citând surse din forţele de ordine. Şi pilotul mort avea o fractură la coloana vertebrală, potrivit aceleiaşi surse.

Unul dintre aparate a căzut pe o casă, provocând un incendiu, au spus martori citaţi de RIA Novosti. Cinci persoane au fost rănite, potrivit televiziunii ruse NTV.

Piloţii se antrenau pentru salonul aeronautic anual MAKS, care va începe marţi la Jukovski, la 50 de kilometri de capitală. "Examinăm mai multe versiuni, o coliziune cu o pasăre sau o eroare de pilotaj", a anunţat o sursă apropiată comisiei de anchetă, citată de Interfax.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite