Huiduit, dar învingător - Moroşanu l-a bătut pe Mighty Mo- Revista presei sportive

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Huiduit, dar învingător - Moroşanu l-a bătut pe Mighty Mo- Revista presei sportive
Huiduit, dar învingător - Moroşanu l-a bătut pe Mighty Mo- Revista presei sportive

Presa internaţională scrie despre Moroşanu care nu a fost aclamat de fani cu toate că l-a învins pe Mighty Mo, Bănel Nicoliţă este convins că Steaua va câştiga meciul cu Rapid sau Adrian Mititelu crede că Universitatea Craiova nu va mai juca pe "Ion Oblemenco" din cauza primăriei municipiului Craiova. Printre alte subiecte, fiul lui Ion Alexandrescu susţine că Steaua era, după familie, cel mai important lucru din viaţa legendaru

Huiduit, dar învingător - Moroşanu l-a bătut pe Mighty Mo! "Vă iubesc pe toţi" a strigat la final Moroşanu către fanii din Sala Sporturilor. Moroşanu şi Mighty Mo s-au bătut timp de 3 reprize fără ca arbitrii să vadă un învingător clar. După extra-round, Moroşanu a câştigat, dar fanii l-au aclamat pe Mighty Mo, scrie Kombat.ro

Bănel Nicoliţă: "E vremea să plece învinşi!". Nicoliţă e convins că Steaua va câştiga după 7 ani de invincibilitate rapidistă pe Ghencea şi dezvăluie armele secrete ale roş-albaştrilor în derby-ul de diseară, scrie Gazeta Sporturilor.

Craiova, după modelul Steaua 2003? Conflictul dintre Adrian Mititelu şi Primăria Craiova îşi consumă un nou episod. Contractul de închirierere a stadionului dintre echipa patronată de Mititelu şi oficialităţile locale expiră şi finanţatorul "juveţilor" este de părere că primarul nu va mai dori să prelungească înţelegerea, existând astfel riscul ca Universitatea Craiova să nu mai joace pe "Ion Oblemenco". Mititelu spune că Primăria Craiova intenţionează să înfiinţeze o nouă echipă, susţinută din bani publici şi care să joace pe Oblemenco, scrie Prosport.

Mihai Alexandrescu: "Steaua, după familie, era viaţa tatălui meu". Fiul lui Ion Alexandrescu, Mihai Alexandrescu, susţine că Steaua era, după familie, cel mai important lucru din viaţa legendarului conducător al formaţiei din Bulevardul Ghencea. Mihai Alexandrescu a dezvăluit, pentru Sport Total FM, că părintele său şi al campioanei europene din 1986 nu a fost membru de partid şi nici ofiţer, ceea ce a fost un lucru pozitiv pentru gruparea “roş-albastră”, în sensul că echipa a fost făcută fără ordine.

Chivu tot şef. Campioana Italiei a trecut cu emoţii aseară de sicilieni, dar şi-a păstrat primul loc şi pe Chivu titular ca fundaş stânga. Inter şi-a lepădat ieri masca schimonosită din Ligă. A învins (2-1) Catania, păstrându-şi şefia. Mourinho n-a executat decât pe jumătate ultimatumul lui Moratti de a miza pe tineri. L-a folosit pe Balotelli, nu şi pe Santon, aşa că Chivu a rămas titular defensiv în flancul stâng, scrie Gazeta Sporturilor.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite