Maia Morgenstern, invitat special al Festivalului Internaţional de Teatru de la Sibiu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Festivalul Internaţional de Teatru de la Sibiu este cel mai important festival anual de teatru şi de artele spectacolului din România şi al treilea ca importanţă din Europa. El reuşeşte să

Festivalul Internaţional de Teatru de la Sibiu este cel mai important festival anual de teatru şi de artele spectacolului din România şi al treilea ca importanţă din Europa. El reuşeşte să adune anual cei mai proeminenţi artişti naţionali şi internaţionali.
Anul acesta, cea de-a XIII-a ediţie, care a început la 25 mai şi se va încheia duminică, 4 iunie, a adus cu ea o premieră absolută: la invitaţia companiei Murfatlar România, Maia Morgenstern va participa, mâine seară, în festival cu un spectacol de excepţie, care poartă semnătura sa regizorală. Este vorba despre "Rubayatele" după Omar Khayyam, pe muzica Dorinei Crişan, în care Maia Morgenstern îi va da replica tânărului actor Vlad Ivanov. Piesa se va juca la Sala Thalia din Sibiu, începând cu ora 19.00. Aflat sub patronajul Preşedinţiei României şi Delegaţiei Comisiei Europene la Bucureşti, Festivalul Internaţional de Teatru de la Sibiu este organizat de Fundaţia "Democraţie prin cultură", în asociere cu Teatrul Naţional "Radu Stanca" şi autorităţile din Sibiu. Ultima seară a celor 11 zile de teatru se va încheia cu un spectacol de excepţie care va avea loc în piaţa mare a oraşului şi la care vor participa artişti din Cuba şi Germania, dar şi trupa Sistem, al cărei concert va dura nu mai puţin de 50 de minute. Puţin înainte de miezul nopţii, focurile de artificii vor pune punct unei manifestări la care au participat cu momente artistice şi trupele Proconsul, ţapinarii, dar şi Monica Anghel împreună cu trupa Big Band. Ca o actriţă care îşi iubeşte meseria, Monica s-a bucurat că şi-a putut serba, ieri, ziua de naştere (a împlinit 35 de ani), la Sibiu, alături de artişti din lumea întreagă.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite