Morcheeba, concert în Fratelli Studios - Revista presei mondene

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Morcheeba, concert în Fratelli Studios - Revista presei mondene
Morcheeba, concert în Fratelli Studios - Revista presei mondene

Presa mondenă de astăzi scrie despre concertul Morcheeba, fiul secret al lui Michael Jackson sau investiţiile financiare ale lui Tudor Chirilă. Printre alte subiecte, Andreea Raicu va juca în serialul de la Prima TV, iar Jay-Z şi Rihanna au cheltuit 7.000 de £ în club.


Morcheeba, concert în Fratelli Studios

. Trupa britanică Morcheeba, o pionieră a trip-hop-ului, revine în România şi va susţine un concert, azi, în Fratelli Studios din Capitală, începând cu ora 21.30. În ziua evenimentului, la intrarea în club, preţul biletului va fi de 129 de lei. Fanii români vor vedea Morcheeba, în concertul de la Bucureşti, în formula Dj Paul Gofrey, fratele său, instrumentistul Ross Godfrey, şi cântăreaţa franceză Manda, scrie Click.

Fiul secret al lui Michael vrea test de paternitate. Dansatorul Omer Bhatti, fiul secret al lui Michael Jackson, a stat în primul rând, alături de fraţii şi surorile megastarului, la ceremonia memorială organizată în Los Angeles. Băiatul vrea un test ADN pentru a stabilirea paternităţii, scrie Click. Michael Jackson le-a spus unor prieteni, în 2004, că Omer Bhatti este fiul său, născut în urma unei aventuri de o noapte pe care a avut-o în 1984, la Oslo.

Chirilă e acţionar la Bursă.
Tudor Chirilă, solistul trupei “Vama”, a cumpărat un pachet de peste 7.000 de acţiuni la Bursa de Valori Bucureşti (BVB), pentru care a scos din buzunar suma de 50.000 de euro. El deţine în prezent 0,094% din BVB şi spune că a mai avut în portofoliu acţiuni Apple, Yahoo! şi Google, cumpărate pe Nasdaq. “Mi se pare o investiţie bună să cumperi acţiuni direct la Bursă, pentru că se va dezvolta în viitor”, a declarat Tudor Chirilă, potrivit Libertatea.

Andreea Raicu va juca în serialul de la Prima TV.
Raicu a acceptat să facă parte din distribuţia unui film. Din toamnă bruneta va interpreta rolul principal al celei mai noi producţii de la Prima, ale cărei detalii sunt încă ţinute secret. Surse din preajma Andreei au povestit pentru Cancan că aceasta este puţin speriată de noua provocare şi, pentru a-i face faţă cu brio, şi-a angajat un profesionist, care să o antreneze pentru noua ei misiune.

Jay-Z şi Rihanna au “spart” 7.000 de £ în club. Cântăreaţa Rihanna şi mentorul său Jay-Z au cheltuit nu mai puţin de 7.000 de lire, marţi noapte, când au petrecut cu prietenii într-un club londonez. Cei doi, însoţiţi de mai mulţi prieteni, au pus stăpânire pe separeurile V.I.P. ale clubului Vendome din selectul cartier londonez Mayfair şi au comandat numeroase sticle de Dom Perignon şi de votcă, potrivit Libertatea.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite