Monoposturile trăsnite, aşteptate iar la Braşov

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Adrenalină pe aleea de „Sub Tâmpa”. De asta vor avea parte cei care se vor înscrie la cea de-a patra ediţie a competiţiei „Cursei Trăsniţilor”, care va avea loc în 6 iunie.

Scopul organizatorilor de la Clubul „Rotary Citadel” este acela de a îmbina distracţia cu caritatea. Ediţia din vară a „Cursei trăsniţilor“ va începe la ora 16.00. Locul de desfăşurare este Aleea Tiberiu Brădişteanu, de sub Tâmpa.
De la linia de start vor urma să plece vehicule care mai de care mai ciudate şi mai hazlii, singura condiţie pentru a putea participa fiind ca „monoposturile” să aibă cel puţin trei roţi, frână şi direcţie.
Câştigători sunt... premianţii
Participanţii vor avea parte şi de numeroase surprize, iar una dintre acestea va fi amplasarea unui balon cu aer cald, din care se va putea admira competiţia. Taxa de urcare în balon va varia în funcţie de greutatea spectatorului, preţul fiind de un leu pe kilogram.
Banii strânşi vor fi direcţionaţi către o clasă de elevi şi profesorii acestora, criteriul de selecţie fiind cea mai mare medie de promovare dintre toate şcolile generale ale judeţului Braşov. Ultima „Cursă a trăsniţilor” s-a desfăşurat în luna ianuarie pe pârtia Bradul din Poiana Braşov, unde concursul de sănii ciudate a reuşit strângerea a 6.500 de lei, bani care au fost daţi elevilor cu rezultate de excepţie în activitatea şcolară, pentru a-i stimula să performeze în continuare.
Anul acesta, în 23 aprilie, Clubul Rotary sărbătoreşte împlinirea a 80 de ani de activitate în România. Balul aniversar va avea la J.W. Marriott Bucharest Grand Hotel. Gazda evenimentului va fi Maia Morgenstern. Cu acest prilej se vor atrage fonduri destinate restaurării de fresce şi icoane bizantine (aflate în patrimoniul Muzeului de Artă al României) salvate în urma refacerii Bisericii Mănăstirii Curtea de Argeş, la sfârşitul secolului al XIX-lea.
Obiectivele Rotary Club
Rotary Club Braşov Citadel este unul dintre cele 32.000 de cluburi Rotary din peste 165 ţări care îndeplinesc proiecte de servicii în comunitatea lor locală şi în străinătate, adresate problemelor comunităţilor, ca de exemplu sărăcia, sănătatea sau foametea.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite