Monica Iagăr îşi deschide restaurant

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Monica Iagăr, fosta campioană europeană la săritura în înăţime, a decis să intre într-o altă competiţie importantă: cea a afacerilor! Recent separată de Cosmin Cernat (TVR1, sport), tatăl celor doua fetiţe ale ei , Ayana Maria (8 ani) şi Maya (1 an şi şapte luni), fosta campioană îşi va inaugura, în această lună, un restaurant cu specific italienesc al carui nume , pe care îl ţine încă secret, este sigur că va c

"Îmi place să fiu mereu în activitate, iar această oportunitate mi-a apărut exact când trebuia, plus că îmi oferă şansa de a colabora cu  o bună prietenă de-a mea şi de-a grupului meu de prieteni, o femeie care a mai avut o experienţă de acest gen şi este "campioană" la gătit." a declarat, în exclusivitate pentru Click, Monica Iagăr, care acum este prinsă cu ultimele pregătiri dinaintea inaugurării.

Printre alte preparate care vor figura în meniul italienesc, reţeta pentru Piadine, renumită în Italia încă de pe vremea fenicienilor, va fi specialitatea casei pentru că este o reţetă special adaptată  de prietena şi colaboratoarea Monicăi, care mereu a reuşit să-şi impresioneze anturajul cu acest preparat.

Astfel, după concursuri şi medalii obţinute, în sport şi în viaţă pentru felul în care a abordat situaţia de după separarea de Cosmin Cernat, Monica Iagăr intra din nou in "antrenamente " şi în competiţie. Cu lumea afacerilor !
 
    

Societate



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite