Monica Tatoiu schimbă prefixul râzând

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Petrecerea aniversară a Monicăi Tatoiu, directoarea firmei de cosmetice Oriflame, a fost, fără îndoială, cel mai monden eveniment al săptămânii care se încheie. Miercuri seara, în spaţiul

Petrecerea aniversară a Monicăi Tatoiu, directoarea firmei de cosmetice Oriflame, a fost, fără îndoială, cel mai monden eveniment al săptămânii care se încheie. Miercuri seara, în spaţiul generos şi elegant al Palatului Colosseum, Monica şi-a invitat prietenii şi colaboratorii să fie alături de ea în ziua solstiţiului de vară, zi în care a schimbat prefixul şi a împlinit jumătate de veac.
Sărbătorita a "întâmpinat" şi a trecut de acest moment cu umorul care o caracterizează, fapt demonstrat de dorinţele sale speciale, atipice pentru anii pe care-i trăim, aşternute cu sinceritate pe invitaţiile trimise celor dragi: "Nu mai ţin minte ce mi-am dorit la 20 de ani (exceptând love and sex), nici ce mi-am dorit la 30 de ani (exceptând love, sex and career). La 40 am început să-mi doresc succes în dietele cu zeamă de varză La 50 de ani îmi doresc să pot să râd până moartea mă va despărţi de viaţă Vă invit să râdem împreună".
Au răspuns chemării Monicăi toţi aceia care o iubesc şi o preţuiesc, care îi admiră firea impetuoasă şi îi suportă voluntarismul pentru că înţeleg că aceasta este "reţeta" succesului şi a fericirii unei femei care trăieşte în mileniul al treilea. A fost o petrecere cu prieteni adevăraţi, "de suflet", pe care au onorat-o şi personalităţi care sunt într-adevăr în fruntea topului VIP din România: psihologul Aurora Liiceanu, familia Florin şi Georgiana Pogonaru (ambii dansatori de excepţie), tânărul politician Cristian Boureanu (fost elev de meditaţii al sărbătoritei şi al soţului acesteia, Victor Tatoiu), Owaise Saadat, directorul pentru România al Băncii Mondiale, fostul secretar de stat Liviu Harbuz, pesedistul Liviu Goncea
Pentru a fi pe gustul tuturor, în programul artistic al serii a figurat un recital muzical susţinut de colegele de serviciu ale sărbătoritei (care astfel au arătat că, în alte condiţii, ar fi putut face o carieră şi în music hall), după care a urmat trupa Casa Locco şi o clipă de romantism, semnată de pianista-cântăreaţă de şansonete Liana Stanciu, cu piese celebre ale lui Gilbert Becaud şi Edith Piaf. Deloc întâmplător, în ziua în care Monica Tatoiu a împlinit 50 de ani, într-un moment al bilanţului, la petrecerea din palatul plin de flori şi împodobit cu baloane s-a cântat celebra piesă "Non, je ne regrete rien"

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite