Monica Macovei, comunicatorul anului 2006

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Săptămâna PR-ului românesc (6-9 noiembrie 2006) a debutat, luni seara, cu Gala Excelenţei în Relaţii Publice. Toată "floarea cea vestită" a PR-ului autohton a fost prezentă la momentul în

Săptămâna PR-ului românesc (6-9 noiembrie 2006) a debutat, luni seara, cu Gala Excelenţei în Relaţii Publice. Toată "floarea cea vestită" a PR-ului autohton a fost prezentă la momentul în care meritele în domeniu au fost recompensate în mod public prin premii speciale.
La cea de-a patra ediţie a evenimentului, diplomele au fost acordate pe două categorii, campanii comerciale şi campanii noncomerciale, respectiv cele sociale.
La prima categorie au fost nominalizate nouă agenţii, pentru tot atâtea campanii. Premiul special a revenit companiei Pleon Graffitti, pentru cea mai bună adaptare a unei campanii internaţionale, iar cele două "Silver Awards" au revenit companiilor Next Advertising (pentru campania "Murfatlar via cultură") şi Tempo-Prais Communication (campania de lansare a laptelui proaspăt Danone "Cu drag, pentru tine"). Golden Award a revenit companiei Tempo împreună cu Agricola Internaţional Bacău, pentru "Biosecurizat de la Agricola Bacău", dar, surpriză, şi unui free lancer în domeniul PR-ului, Gheorghe Moisescu, pentru campania "Vinurile Davino ocupă poziţia Ultimate-high-End între vinurile româneşti". Campania sa a fost apreciată pentru originalitate, bun gust, dar şi utilizarea inteligentă a resurselor
La categoria campanii noncomerciale au existat 12 nominalizări şi au fost premiate, printre altele, Fundaţia "Pentru Voi", din Timişoara, pentru campania "Un prieten pentru tine" (dedicată persoanelor cu dizabilităţi), Centrul de resurse juridice ("Pledoarie pentru demnitate") şi McCann PR Bergenbier, pentru "Protejează natura Blajului". Golden Award a revenit Băncii Transilvania ("Tu alegi, BT se implică") şi Televiziunii Române, pentru campania "Mari români". Agenţia de PR a anului a fost desemnată GMP (director Felix Tătaru), iar titlul de cel mai bun comunicator al anului i-a revenit Monicăi Macovei, ministrul justiţiei.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite