Monica Iacob-Ridzi se va interna la o clinică din Austria

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Monica Iacob Ridzi a fost "iertată" de comisia deputaţilor
Monica Iacob Ridzi a fost "iertată" de comisia deputaţilor

Fostul ministrul al Tineretului şi Sportului, Monica Iacob-Ridzi, va fi internată, luni, într-o clinică din Viena pentru mai multe investigaţii şi o biopsie osteo-medulară cu anestezie generală.

Monica Iacob-Ridzi a făcut acest anunţ pe blogul personal, precizând că îşi planificase altfel începutul de an. „Îmi planificasem altfel începutul de 2011. Nu mă aşteptam la acest verdict. După zecile de analize făcute, după tratamentele riguroase din ultimele luni, am sperat că sunt pe drumul unei însătătoşiri în evoluţie. Rezultatele sunt, însă contradictorii, diagnosticul este incert. Prognoza...imposibil de estimat“ , spune aceasta.

Fostul ministru şi-a amintit şi de faptul că prietenii ei au fost întrebaţi dacă boala de care suferă este reală sau nu, precizând că afecţiunile medicale nu sunt inventate. „Uitasem, pentru o secundă, de leucopenie, de sindromul mielodisplazic şi de toate complicaţiile aferente. Mulţi dintre apropiaţii mei au fost întrebaţi dacă afecţiunile medicale despre care auziseră din presă sunt sau nu parte a unei ticluite strategii. Afecţiunile mele medicale nu sunt inventate. Nu voi intra în detalii despre ele şi nici nu m-am prevalat ori nu mă voi prevala vreodată de ele. Îmi este atât de teamă de ziua de luni...“, încheie Monica Iacob-Ridzi.

Monica Iacob-Ridzi a fost internată, la sfârşitul lunii noiembrie 2010, la Spitalul Universitar de Urgenţă Bucureşti, cu o infecţie legată de măduva osoasă. Fostul ministru are o suferinţă la măduva osoasă, acutizată din cauza unei infecţii.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite