Monica Ghiurco este îndrăgostită de un poliţist

0
Publicat:
Ultima actualizare:

De doi ani, prezentatoarea "Orei de ştiri" de la TVR 2, Monica Ghiurco, trăieşte o frumoasă poveste de dragoste alături de un poliţist. Iar zilele acestea, vedeta a primit inelul de logodnă,

De doi ani, prezentatoarea "Orei de ştiri" de la TVR 2, Monica Ghiurco, trăieşte o frumoasă poveste de dragoste alături de un poliţist. Iar zilele acestea, vedeta a primit inelul de logodnă, urmând ca nunta să fie la toamnă.

În 2004, fiind reporter acreditat la Guvern, Monica Ghiurco a ajuns cu ocazia unei deplasări în oraşul natal, Baia Mare. Aici, un domn de la poliţie a ajutat-o să aibă acces mai uşor la anumite întruniri. De la acest gest a fost doar un mic pas până la o relaţie ce durează deja de doi ani. Monica mărturiseşte despre partenerul ei că e un bărbat vesel, deschis, întocmai pe gustul ei.
Deşi au o relaţie "la distanţă" (el locuieşte la Baia Mare, ea, în Bucureşti), acest lucru nu pare să le fi încurcat planurile. "Pentru noi nu este o problemă distanţa. Ne-am obişnuit să ne vedem o dată la două-trei săptămâni şi să petrecem împreună toate vacanţele şi sărbătorile".

Cei doi nu au stabilit încă o dată pentru nuntă, însă Monica îşi doreşte să devină mireasă undeva prin toamnă.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite