Monica Bellucci, criticată în Italia

0
Publicat:
Ultima actualizare:

"Monica Bellucci o femei frumoasă, dar nu e actiţă" este titlul unui articol publicat în ziarul italian "Corriere della Sera". Italia nu este cu siguranţă ţara meritocraţiei. Regizorul Luca

"Monica Bellucci o femei frumoasă, dar nu e actiţă" este titlul unui articol publicat în ziarul italian "Corriere della Sera".

Italia nu este cu siguranţă ţara meritocraţiei. Regizorul Luca Barbareschi este de parere ca, în funcţie de talent, "la cinema cei mai buni actori se chinuie să obţina un rol, alţii în schimb nu au nici o problemă. Monica Bellucci este o femei frumoasă, dar cu siguranţă nu e actriţă. Văzând-o în cel mai recent film al ei, la Festivalul de cinematografie de la Roma, mi-am dat seama de acest lucru", spune Barbareschi.

El şi-a susţinut afirmaţiile amintind presei unele din cele mai mari actriţe italiene: "Giovanna Mezzogiorno, a continuat Barbareschi, care este o mare actiţă, chiar cea mai mare din Italia, Laura Morante, şi câţiva tineri ca Nicole Grimaudo şi Gabriella Pession, sunt exemple demne de urmat."

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite