Momente "aMăruţe" cu Cătălin Măruţă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cel mai fericit moment din istoria unei zile Pro TV începe la ora 17.45. Cu Cătălin Măruţă şi a lui emisiune, "Happy Hour". Între TVR, fostul loc de muncă, şi Pro TV, actualul, Măruţă

Cel mai fericit moment din istoria unei zile Pro TV începe la ora 17.45. Cu Cătălin Măruţă şi a lui emisiune, "Happy Hour". Între TVR, fostul loc de muncă, şi Pro TV, actualul, Măruţă nu face comparaţii, ci doar figuri de stil: "Nu pot să compar zambile cu lalele. Sunt florile aceluiaşi sezon, dar fiecare cu grădinarul potrivit".

Primul la audienţă pe segmentul lui orar, încă din prima săptămână. Măgulitor, flatant, firesc sau neaşteptat? "Din toate câte puţin, dar mai ales confortabil", recunoaşte Cătălin.

Şi pentru că a ciugulit ceva puncte de rating de la concurenţă, invidioşii au zis "lasă că vine Teo la Prima tv şi îi arată ea!". "Nu mă interesează invidioşii, nu ştiu dacă sunt şi, dacă sunt, cine-s ei. Nu mă deranjează concurenţa, de vreme ce suntem cu toţii în slujba publicului şi n-am exista fără el".

Un fel de "este loc pentru toată lumea", un răspuns atipic pentru un oltean ca el, care gândeşte să mănânce şi capra lui, dar şi capra vecinului. La "Happy Hour" muncesc mulţi şi buni. "Nu contează numărul", păstrează Măruţă secretul profesional, "ci competenţa lor. Am o echipă care trudeşte într-o oră cât alţii într-o zi de vară până-n seară". Despre oamenii lui este vorba.

De când a venit la Pro, vedeta Măruţă s-a dat cumva pe mâinile coafezelor şi hair-stiliştilor care i-au făcut extensii de păr? Nu mai are părul creţ-creţ. Lucru pe care nu-l neagă, dar nici nu-l confirmă: "Vouă vi se pare că am părul drept?

Atunci, da! Ca să intru în joc, o să-mi fac şi gropiţe, ce ziceţi?" Zicem că o să concurezi cu Andreea Marin! La capitolul "Momente şi schiţe vesele" din culisele "Happy Hour", Cătălin Măruţă îl evocă pe cel mai recent, când era să-şi facă intrarea în studio prin rostogolire.

"Am coborât cele câteva trepte, emisiunea începuse, dar mi-am agăţat nişte fire de la lavalieră şi am continuat să cobor fără ele. Când am încercat să vorbesc, mi-am dat seama că nu voi fi auzit. Am încercat să recuperez <> , dar mi-am sfâşiat cămaşa. În continuare, am putut vorbi, dar nu puteam să fac orice mişcare. Până la primul calup de publicitate, a fost un chin!".

Chinuitoare sunt şi momentele când invitaţii spun că vin şi nu mai vin. Cei care se "lasă" greu, precum Cătălina Toma: "A venit în cele din urmă. Nici nu ştiu dacă repetatele amânări au fost voite sau chiar a fost vorba despre un banal contratimp!".

Mergem pe aceeaşi idee, cu Măruţă care să se invite pe el însuşi în emisiune, în lipsă de alţi invitaţi. "Să mă ferească Dumnezeu de vreun viscol, de vreun potop, situaţie în care nu mi-ar sosi invitaţii. Nu ştiu ce-aş face!", spune deloc încântat. "Probabil, aş intra în direct cu telespectatorii şi cred că n-ar fi o experienţă neinteresantă!".

O "aMărulă" pentru Mircea Badea

O întrebare "aMăruţă" pentru Măruţă este identică aceleia adresată de el, în emisiune, lui Nelu Ploieştean: "Ţi-ai înşelat vreodată iubita?". Răspunde afirmativ, dar nuanţat. "Maestrul n-a întrebat despre ce iubită este vorba, în ce vară, în ce an! Aşa că răspunsul este "DA", iar acest lucru s-a întâmplat în clasa
a VIII-a. Când încă nu ştiam cu ce se mănâncă dragostea".

Vechi de când cariera lui la tv este apelativul cu care Mircea Badea îl bagă de fiecare dată în Gura Presei: Mărulă.

Intervievatul nostru nu ştie de ce Mircea îi spune aşa, dar dacă prin absurd, acesta ar veni la el în platou, "nu i-aş putea pune decât o întrebare "aMărulă", nu o "aMăruţă". Mi se pare logic. Adică, în logica lui, ca să fiu mai clar!"

Şi o "aMăruţă" pentru Teo

Presupunând că Teo ar fi invitată la emisiunea "Happy Hour": "Discutăm despre ipoteze, despre impalpabil. Dacă totuşi ar veni, "aMăruţă" pentru ea ar fi: "Ce importanţă are capra vecinului?"

Mi-am agăţat nişte fire de la lavalieră şi am continuat să cobor fără ele. Am încercat să recuperez "instalaţia", dar mi-am sfâşiat cămaşa... Până la primul calup de publicitate a fost un chin!

Cătălin Măruţă

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite