Moda s-a mutat la mare

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În plin sezon estival, viaţa mondenă bucureşteană a intrat şi ea într-o vacanţă firească Chiar şi prezentările de modă, puţine câte mai sunt ele în această perioadă, s-au "mutat" cu

În plin sezon estival, viaţa mondenă bucureşteană a intrat şi ea într-o vacanţă firească Chiar şi prezentările de modă, puţine câte mai sunt ele în această perioadă, s-au "mutat" cu arme, bagaje, designeri şi manechine la malul mării Acolo unde turiştii aflaţi în concediu abia aşteaptă să-şi clătească ochii pe măsuri 90-60-90 şi să admire creaţiile care fac furori în Capitală.
Nora Bălănică, creator al casei Nora B, a ţinut cont de "tendinţele" momentului şi şi-a prezentat recent colecţia "Silk for my heart" pe terasa Hotelului Majestic, din staţiunea Olimp. Acolo unde petrece aproape seară de seară preşedintele Traian Băsescu atunci când se află pe litoral În seara dedicată Norei, familia prezidenţială a lipsit, în schimb s-au aflat la locul faptei Alin Oprea (cu soţia) şi Tavi Colen, respectiv Talisman, Adrian Enache şi cantautorul Gheorghe Gheorghiu. Acesta din urmă însoţit de noua sa parteneră, Andreea, o tânără de numai 19 ani, care descoperă iubirea alături de un "vrăjitor" desăvârşit, ale cărui declaraţii de dragoste pe note muzicale sună mai bine decât orice gingăşie a unui puşti care abia şi-a luat diploma de bacalaureat.
Tânăra îndrăgostită n-a avut ochi toată seara decât pentru iubitul ei şi pentru rochiile din mătase create de Nora Bălănică. Tonurile de verde i s-au părut minunate şi foarte potrivite ochilor ei care "bat" în această nuanţă. Parada de modă a avut mai mult succes decât una clasică, programată în spaţii convenţionale, aşa că, la finalul defilării celor 30 de ţinute prezentate de manechinele Agenţiei Transilvania Fashion, creatoarea s-a trezit pe capul ei cu "meseni" dispuşi să-şi fericească nevestele achiziţionându-le pe loc o rochie din mătase Gura lumii spune că şi Gigi Gheorghiu s-ar fi interesat de una dintre ele, de culoare verde crud Rămâne de văzut!

Societate



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite