„Mobilul“, nou reality-show

0
Publicat:
Ultima actualizare:
„Mobilul“, nou reality-show
„Mobilul“, nou reality-show

Prima TV lansează luna viitoare reality-showul „Mobilul“, care se bazează pe curiozitatea şi pe curajul potenţialilor concurenţi.

Două telefoane mobile vor fi amplasate în două locaţii diferite. Ambele vor suna în acelaşi timp şi oricine din apropierea lor poate să răspundă.

Cei doi „curioşi“ vor auzi o voce care îi anunţă că, dacă primesc provocarea, pot câştiga marele premiu în valoare de 10.000 de lei.

Concurenţii au la dispoziţie doar cinci secunde pentru a accepta sau a refuza. Dacă răspunsul lor este unul favorabil, atunci probele încep imediat.

Cei doi concurenţi trebuie să înveţe să funcţioneze ca o echipă, pentru a îndeplini cinci misiuni, condiţia necesară pentru a ajunge la servieta plină cu bani.

„Dirijorul“ emisiunii, Virgil Ianţu, le va oferi câteva indicii curajoşilor, doar prin intermediul telefonului mobil, comunicându-le şi sarcinile de îndeplinit.

Dacă mai au nevoie de indicii suplimentare, concurenţii vor trebui să le plătească din marele premiu, iar la proba finală, cei doi se vor lupta unul cu celălalt.

Societate



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite