Moartea unui magistrat

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fosta prim-procuroare a Parchetului de pe lângă Tribunalul Argeş a fost găsită înecată la şase zile de la dispariţie. 

Un pescar a zărit ieri-dimineaţă o pereche de pantofi pe malul Râului Argeş şi a dat alarma. După câteva ore de căutări, pompierii au găsit cadavrul unei femei în lacul de acumulare din cartierul piteştean Tudor Vladimirescu.

„Cadavrul a fost recuperat şi transportat de către o echipă a Serviciului Medico- Legal Argeş la morga din Piteşti, pentru efectuarea necropsiei şi stabilirea cauzelor morţii", a declarat comsiarul-şef Dănuţ Dinu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Argeş.

Trupul neînsufleţit a fost identificat ca aparţinând procuroarei Ionela Viorina Ionescu, de 45 de ani, de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Argeş. „Soţul a recunoscut cadavrul după haine. Ulterior s-au recoltat probe pentru efectuarea unor comparaţii genetice", a declarat procurorul de caz, Laurenţiu Palaghia.

Procuroarea a fost văzută ultima dată pe 31 august, când a plecat de la serviciu, însă nu a mai ajuns acasă, fiind dată dispărută de către familie. Anchetatorii iau în considerare varianta unei sinucideri, asupra femeii fiind găsit un bilet în care spunea că are probleme în familie, dar nu preciza că vrea să-şi ia viaţa. Se pare că magistratul era în proces de divorţ cu soţul său, cei doi având împreună un copil în clasa a II-a.

Ionela Viorina Ionescu a fost prim-procuror în cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Argeş şi ulterior adjunct al aceleiaşi instituţii. În anul 2008, a fost schimbată din funcţie şi lucra ca simplu procuror. 

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite