Moartea are "21 de grame" la TVR 1

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fie că ne temem de moarte sau nu, ea vine. Iar în acel moment corpul nostru este cu 21 de grame mai uşor. Atât reprezintă oare greutatea sufletului unui om? Regizat de Alejandro González


Fie că ne temem de moarte sau nu, ea vine. Iar în acel moment corpul nostru este cu 21 de grame mai uşor. Atât reprezintă oare greutatea sufletului unui om? Regizat de Alejandro González Inárritu, cel care a primit o nominalizare la Oscar pentru filmul "Amores Peros" şi avându-i în distribuţie pe Sean Penn, Benicio Del Toro, Danny Huston, Naomi Watts, filmul este o poveste despre speranţă şi omenie, despre curaj şi supravieţuire. Este istoria a trei persoane blânde: Paul Rivers, interpretat de Sean Penn, un matematician bolnav, căsătorit cu o emigrantă englezoaică, a Christinei Peck, o fostă petrecăreaţă care şi-a pierdut familia într-un accident, şi a lui Jack Jordan (interpretat de Benicio Del Toro), un fost condamnat care şi-a găsit în credinţa creştină puterea de a-şi susţine familia. Un teribil accident îi va duce împreună şi le va schimba vieţile. Până la final, niciunul dintre ei nu va rămâne neschimbat, toţi învăţând ce înseamnă iubirea, credinţa, curajul, speranţa şi vinovăţia, şi aflând cum şansa ne poate schimba lumea pentru totdeauna. Sean Penn excelează în această peliculă pe care n-o poţi uita deloc uşor şi care va fi difuzată pe TVR 1, în seara aceasta, începând cu ora 0,10, în cadrul rubricii de artă "Filme-şoc".
O furtună de premii
Emoţionanta producţie americană a obţinut Premiul Publicului la Festivalul Internaţional al Filmului de la Veneţia, 2004, pentru Cea mai bună actriţă - Naomi Watts, Cel mai bun actor - Benicio Del Toro, Premiul VOLPI, pentru Cel mai bun actor - Sean Penn, la Festivalul Internaţional al Filmului de la Veneţia, 2004, şi 2 nominalizări la Premiul OSCAR, pentru Cea mai bună actriţă în rol principal - Naomi Watts, Cel mai bun actor în rol secundar - Benicio Del Toro.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite