Mitulescu în evoluţie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cronica unei reuşite. Naşterea unui talent. Primii paşi pe un tărâm alunecos: cinematografia. Opera din zorii unei cariere. Regizorul Cătălin Mitulescu îşi prezintă primele creaţii prin

Cronica unei reuşite. Naşterea unui talent. Primii paşi pe un tărâm alunecos: cinematografia. Opera din zorii unei cariere. Regizorul Cătălin Mitulescu îşi prezintă primele creaţii prin care a testat gustul unui public mereu sofisticat.
Scurtmetrajele "La amiază", "Bucureşti - Wien 8.15", "17 minute întârziere" şi "Trafic" vor fi proiectate pe 21 noiembrie la Institutul Cultural Român din Bucureşti. Un prilej excelent pentru studenţii la Film să înveţe meserie şi pentru public să înmagazineze pe retină bucăţi de realitate autentică.
Prezentat în premieră în afara Universităţii Naţionale de Artă Teatrală şi Cinematografică, "La amiază", realizat în 1998, este primul film regizat de Cătălin Mitulescu. Scurtmetrajul prezintă o după-amiază de vară în care se trezesc primele trăiri sexuale.
"Bucureşti - Wien 8.15" este realizat în 2000. Filmul a fost selectat oficial la Festivalul de film de la Cannes, secţiunea Cin

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite