Mitrea şi Năstase vor să scape de dosare

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Deputaţii PSD Miron Mitrea şi Adrian Năstase au contestat, ieri, pin intermediul avocaţilor, la Completul 9 al instanţei supreme, soluţiile date în două dintre dosarele în care au fost

Deputaţii PSD Miron Mitrea şi Adrian Năstase au contestat, ieri, pin intermediul avocaţilor, la Completul 9 al instanţei supreme, soluţiile date în două dintre dosarele în care au fost implicaţi.
În timp ce Miron Mitrea contestă retrimiterea la Parchet a dosarului "Aviaţia utilitară", Adrian Năstase a atacat în instanţă decizia judecătorilor de a retrimite procurorilor dosarul privind renovarea Muzeului de Artă Contemporană. Iniţial, atât Mitrea, cât şi Năstase obţinuseră neînceperea urmăririi penale în aceste cauze. Miron Mitrea este acuzat de SC Aviaţia Utilitară SA că a refuzat să ducă la îndeplinire o decizie irevocabilă privind emiterea unui certificat de atestare a dreptului de proprietate a acestei societăţi asupra unui teren de 2,3 hectare, situat pe şoseaua Bucureşti Ploieşti.
Adrian Năstase a intrat în atenţia justiţiei cu acest caz după ce deputatul PRM Anca Petrescu a făcut o plângere penală întrucât s-ar fi comis o serie de nelegalităţi cu ocazia "angajării şi efectuării lucrărilor de proiectare şi execuţie" la Muzeul de Artă Contemporană.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite