Miting anti-Băsescu la Oradea

0
Publicat:
Ultima actualizare:
USL a adus la Oradea manifestanţi din alte judeţe
USL a adus la Oradea manifestanţi din alte judeţe

Peste 1.000 de manifestanţi din mai multe judeţe s-au adunat, marţi seară, în parcarea din Piaţa Independenţei din Oradea pentru a lua parte la mitingul organizat de USL Bihor.

Înarmaţi cu steaguri, bannere şi pancarte, manifestanţii au scandat lozinci împotriva preşedintelui suspendat Traian Băsescu şi  au ascultat discursurile liderilor USL şi membrilor Guvernului. La mitingul organizat de USL Bihor au participat susţinători din judeţele Bihor, Maramureş, Cluj, Arad, Bistriţa-Năsăud. Susţinătorii lui Victor Ponta şi ai lui Crin Antonescu au scandat minute în şir „Jos Băsescu".

„Băsescu = Ceauşescu", „Ţi-a promis că ai trăit bine. A minţit. Demite-l", „Hai la referendum", „Mergem la vot" au fost doar câteva dintre mesajele participanţilor. Înainte de miting, manifestanţii au avut parte de un spectacol folcloric, formaţii şi artişti de muzică populară.

Cei doi demnitari au aterizat pe aeroportul din Oradea în jurul orei 17.40. Premierul Victor Ponta a făcut o vizită pe centura oraşului însoţit de primarul Ilie Bolojan, după care s-a deplasat la o întâlnire cu Birourile Politice Judeţene ale USL din opt judeţe. După ce a aterizat pe aeroport, premierul Victor Ponta nu a făcut prea multe declaraţii, în schimb, a promis că Oradea se va bucura de tot spijinul Guvernului, inclusiv pentru reabilitarea CET 2.

În jurul orei 19.30, pe scenă au urcat premierul Victor Ponta şi preşedintele interimar Crin Antonescu, care au fost intens aplaudaţi. La mitingul de ieri au mai fost prezenţi Daniel Constantin, Relu Fenechiu, Ovidiu Silaghi, Ecaterina Andronescu şi Dan Motreanu.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite