Mita din dosarul "trădare şi spionaj", analizată din nou

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fostul consilier la Ministerul Comunicaţiilor, Radu Donciu, a luat ieri la cunoştinţă faptul că este cercetat pentru luare de mită în cauza în care procurorii DNA fac verificări cu privire

Fostul consilier la Ministerul Comunicaţiilor, Radu Donciu, a luat ieri la cunoştinţă faptul că este cercetat pentru luare de mită în cauza în care procurorii DNA fac verificări cu privire la posibile fapte de corupţie în dosarul de "trădare şi spionaj". După ce a decis iniţial neînceperea urmăririi penale, DNA a infirmat soluţia şi a redeschis dosarul.

Procurorii verifică dacă foştii miniştri Codruţ Şereş şi Zsolt Nagy, precum şi consilierii ministeriali Radu Donciu şi Dorinel Mucea au beneficiat de anumite avantaje ca urmare a posibilelor furnizări de secrete în cadrul procesului de privatizare a mai multor societăţi de stat, printre care Electrica Muntenia, Romtelecom, Romaero şi Hidroelectrica. În aceeaşi cauză este cercetat şi consultantul bulgar Stamen Stantchev, cel care ar fi beneficiat de "informaţiile clasificate".

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite