Misterul si aromele Deltei, la "Bucataria lui Radu"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Din 4 iulie si pana in octombrie, "Bucataria lui Radu" isi va plimba telespectatorii prin misterioasa si pitoreasca Delta a Dunarii. Duminica, de la ora 13, Radu Anton Roman si echipa sa strabat

Din 4 iulie si pana in octombrie, "Bucataria lui Radu" isi va plimba telespectatorii prin misterioasa si pitoreasca Delta a Dunarii. Duminica, de la ora 13, Radu Anton Roman si echipa sa strabat locuri neumblate, rezervatii nedescoperite de turisti, se strecoara printre colonii de pasari, pasesc pe diguri care leaga sate izolate de lume si se simt ca-n Sahara in Desertul Caraorman. Interesanti se vor dovedi a fi si locuitorii de aici, oameni care traiesc din pescuit si pentru care izolarea si Delta sunt singurele optiuni in viata. "Bucataria lui Radu" va patrunde in casta pescareasca rupta de civilizatie. Cum e sa traiesti stiind o singura meserie, pescuitul, cum este sa ai ca reper spatial "a treia salcie pe stanga", pe toate le veti deslusi in emisiunea de arta culinara, etnografie si folclor. Aventura saptamanii va fi plimbarea cu "pasager"-ul: un vapor ce slujeste localnicilor si turistilor ca postas, tren de marfa, autobuz, magazin ambulant de haine sau porumbel "mesager". Dupa ce vor afla ca toate drumurile Deltei incep si se termina cu "pasagerul", romanii pot savura cele mai nastrusnice retete pe baza de peste si nu numai scoase din sertarele vremii de Radu Anton Roman, care promite o vara a descoperirilor gastronomice si traditionale.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite