Miss pirande made in Germany

0
Publicat:
Ultima actualizare:

"Hai la seminţe de floare, de bostan", ţipă ţigăncile în faţa Sălii Polivalente din Capitală. Sutele de spectatori veniţi să vadă cine iese Miss Pirandă anul acesta se aprovizionează

"Hai la seminţe de floare, de bostan", ţipă ţigăncile în faţa Sălii Polivalente din Capitală. Sutele de spectatori veniţi să vadă cine iese Miss Pirandă anul acesta se aprovizionează serios pentru cele patru ore cât durează spectacolul. În timp ce maneliştii de renume precum Florin Salam, Copilul de Aur şi Liviu Puştiu scoală sala în picioare cu ultimele lor hituri despre prieteni şi duşmani, candidatele la pirandă se pregătesc de concurs într-un vestiar.
"Aşa, mamă, rupe-te, învârte-te", îi spune femeia lui Hilde. "Hai, fată, aşa, ţac-ţac" Hilde se frânge din mijloc, dă cu foc din şolduri, din buric în ritmul pe care-l bate mama din palme. Hilde, ţigăncuşă de 14 ani, cu piele albă, ochi migdalaţi şi păr lung şi negru, vrea să ajungă pirandă în 2006. "Dacă iese Miss, ia 2.000 de euro. Tot în ea îi investesc", spune mama mândră şi sigură că fiica ei e cea mai bună dintre pirande. Hilde s-a pregătit mult pentru concurs, trebuie să facă faţă altor 24 de fete cu vârste între 14 şi 20 de ani, ţigăncuşe una şi una. "Fata mea a fost la cursuri de dans oriental. I se zice Shakira României", povesteşte mama. "Am născut-o în Germania, e trecut şi-n acte". Femeia scoate ca dovadă buletinul fetei. "D-aia o cheamă Hilde". şi Jenifer, o altă pirandă focoasă, e născută în Germania. "Am adus-o să se joace", zice maică-sa, o ţigancă "cumsecade", cu fuste lungi şi multe. Pirandele n-au astâmpăr în vestiar. Cântă şi danseză în picioarele goale, ca nişte gheişe, pe coridoare. Viitorii manageri geluiţi şi cu costum apretat salivează la văzul pirandelor made in Germany. Aseară, urma să se decidă "cea mai frumuşaţă de pirandă".

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite