Miss Venezuela,frumoasa lumii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Dayana Mendoza, în vârstă de 22 de ani,a fost aleasă Miss Univers 2008, ieri, la Nha Trang, Vietnam Frumoasa venezueleană este model şi designer de interioare şi îşi va petrece

Dayana Mendoza, în vârstă de 22 de ani,a fost aleasă Miss Univers 2008, ieri, la Nha Trang, Vietnam

Frumoasa venezueleană este model şi designer de interioare şi îşi va petrece următorul an promovând diverse cauze umanitare.

80 de concurente din întreaga lume au concurat ieri dimineaţă pentru a obţine titlul de Miss Univers. Norocoasa care a câştigat marele premiu a fost venezueleana Dayana Mendoza. Aceasta a primit coroana încrustată cu 800 de diamante de la Miss Univers 2007, Riyo Mori.

Noua Miss Univers a spus că în timpul copilăriei a fost răpită din oraşul ei natal şi că din această experienţă a învăţat să-şi păstreze calmul în momentele dificile. A refuzat, însă, să ofere mai multe detalii.

Locul doi a fost ocupat de Miss Columbia, Taliana Vargas, locul trei de Miss Republica Dominicană, Marianne Cruz, locul patru de Miss Rusia, Vera Krasova, iar locul cinci de Miss Mexic, Elisa Najera. Miss Thailanda a câştigat premiul pentru cel mai frumos costum naţional, iar Miss El Salvador a fost aleasă Miss Popularitate.

România nu s-a calificat în finală.

După o scurtă oprire în New York, noua Miss Univers a spus că îşi doreşte să-şi viziteze familia.

Aproape un miliard de telespectatori

Concursul de frumuseţe nu a fost lipsit de incidente. Emoţionată, Miss USA, Crystle Stewart, a călcat pe trena rochiei şi s-a împiedicat. Şi în ediţia din 2007 a concursului, Miss USA, Rachel Smith, s-a împiedicat în timpul prezentării rochiilor de seară. Show-ul, transmis live de NBC, a fost prezentat de Jerry Springer şi de fosta Spice Girl, Melanie Brown. Finala a fost urmărită în direct de aproape un miliard de telespectatori din 170 de ţări. Printre membrii juriului s-au numărat cunoscutul designer italian Roberto Cavalli, Donald Trump Jr şi Miss Univers 2004.

Ţările cu cele mai multe frumuseţi

Statele Unite - 7 titluri
Venezuela - 5 titluri
Puerto Rico - 5 titluri
Suedia - 3 titluri
Japonia, Canada, Australia, India, Trinidad şi Tobago, Thailanda, Finlanda, Filipine, Brazilia - 2 titluri

Câştigătoarele din ultimii 10 ani

2008 - Miss Venezuela, Dayana Mendoza.
2007 - Miss Japonia, Riyo Mori.
2006 - Miss Puerto Rico, Zuleyka Rivera.
2005 - Miss Canada Natalie Glebova.
2004 - Miss Australia, Jennifer Hawkins.
2003 - Miss Republica Dominicană, Amelia Vega.
2002 - Miss Panama, Justine Pasek.
2001 - Miss Puerto Rico, Denise Quiñones.
2000 - Miss India, Lara Dutta.
1999 - Miss Botswana, Mpule Kwelagobe.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite