Miss Playboy a picat de doua ori la examenul auto

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Castigatoare a titlului Miss Playboy 2005, Andreea Spataru este cea mai inedita si exotica achizitie a echipei serialului ,Cuscrele", care va fi difuzat de National TV. In ciuda varstei de 20 de

Castigatoare a titlului Miss Playboy 2005, Andreea Spataru este cea mai inedita si exotica achizitie a echipei serialului ,Cuscrele", care va fi difuzat de National TV.
In ciuda varstei de 20 de ani, Andreea se declara o fata matura. ,Chiar daca multa lume ma priveste ca pe o tanara fitoasa pentru ca sunt un iepuras Playboy, lucrurile nu stau deloc asa. Am invatat inca din adolescenta sa-mi respect munca, o alta latura a personalitatii mele fiind ambitia. Am vrut sa-mi iau permisul de conducere cand am implinit 18 ani si, chiar daca am picat de doua ori la traseu, nu m-am dat batuta pana nu am avut carnetul in buzunar. Tot de la acea varsta am devenit imaginea unei agentii de moda, asa ca aceia care ma considera doar o blonda se insala amarnic. Nu accept invitatiile la evenimente mondene pentru ca nu am timp, fiind si studenta la Universitatea Romano-Americana, sectia Studii ale Integrarii Europene, insa trebuie sa recunosc ca parintii ma ajuta sa-mi platesc scoala. Ma consider o fata cocheta si ingrijita, daca tin cont ca merg o data la doua saptamani la salonul de coafura si cosmetica sau solar". Steaua norocoasa a Andreei a inceput sa straluceasca in momentul in care a fost aleasa ca ,hostesa" la emisiunea ,Sare si Piper cu Stela si Arsinel". Intr-o zi, dupa iesirea din studioul emisiunii, pe culoarele televiziunii, Andreea Spataru a fost remarcata de regizorul serialului, Nae Cosmescu, acestuia venindu-i pe loc ideea sa-i gaseasca un rol frumoasei blonde, in aceasta distributie de titani ai teatrului romanesc. Astfel, Miss Playboy a fost distribuita in rolul Pamelei, care este secretara si amanta lui Aristide Supusu (George Ivascu). ,Rolul Pamelei din "Cuscrele" mi-a schimbat total modul de a privi lucrurile, adica imi dau seama ca am o responsabilitate foarte mare, in primul rand fata de mine".

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite