Miss Platnum, o vedetă atipică (Video)

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Miss Platnum, tânăra născută în 1980 la Reşiţa şi plecată din România în 1989, este noua vedetă de origine română care a cucerit primele poziţii în clasamentele internaţionale. Acum

Miss Platnum, tânăra născută în 1980 la Reşiţa şi plecată din România în 1989, este noua vedetă de origine română care a cucerit primele poziţii în clasamentele internaţionale. Acum revine, cu dragoste, acasă, încercând să cucerească şi publicul plaiurilor sale natale.

Ruth Renner, pe numele ei real, s-a aflat pentru câteva zile la Bucureşti în turneu de promovare a albumului intitulat "Chefa", al cărui single "Give Me The Food" are deja un videoclip.

Am întâlnit-o pe Ruth la ceas de seară, când se relaxa alături de grupul ei de prieteni, mâncând preparate tradiţionale la un restaurant cu specific. Într-o epocă a extravaganţelor şi a disperării de a arăta publicului că eşti artist mai ales printr-un look special, Miss Platnum sparge tiparele şi nu o interesează prejudecăţile. Ea vrea să cânte şi atât. Este naturală, aproape nefardată, se îmbracă clasic, preferă iile tradiţionale şi… îi place să mănânce. Ştie că toate vedetele se întrec în declaraţii despre fitness şi diete miraculase, dar pe ea o interesează mai mult să impresioneze prin muzică şi vocea sa decât prin apariţia de manechin.

Citiţi mai multe în Adevărul de mâine.

Videoclipul piesei "Give Me The Food"

Miss Platnum - Live in Berlin

Miss Platnum Live la Himmelblau Festival 2007

Miss Platnum & Pete Fox - Come Marry Mes

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite