Misiunea "Miami" iscă zâzanie în primăria lui Marian Vanghelie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Primarul sectorului 5, Marian Vanghelie, a somat cei 13 consilieri, pe viceprimarul Marcel Florentin Bera şi pe secretarul Cristina Feurdean să returneze cei 3.249 de euro de persoană pe care

Primarul sectorului 5, Marian Vanghelie, a somat cei 13 consilieri, pe viceprimarul Marcel Florentin Bera şi pe secretarul Cristina Feurdean să returneze cei 3.249 de euro de persoană pe care primăria i-a plătit pentru deplasarea lor la Miami.

Edilul a explicat că "raportul nu spune mare lucru", deşi vicele se laudă că a propus "eliminarea funcţiei de viceprimar şi delegarea atribuţiilor acestuia City Managerului". Bera a mai spus că i se pare cel puţin ciudat ca "un om care mă trimite pe mine şi pe secretar în această deplasare să vină acum şi să ne ceară banii înapoi".

Nici consilierii pesedişti, ameninţaţi de Vanghelie cu retragerea sprijinului politic şi chiar a mandatului, nu sunt prea încântaţi de pretenţiile edilului.

"Primarul a semnat contractul de deplasare şi nu trebuie să se ascundă în spatele consilierilor locali. Singurul organ abilitat să ne ceară banii înapoi este Curtea de Conturi", spune şi Cătălin Stochiţă, consilier PSD, unul dintre beneficiarii multiplelor deplasări din acest mandat. Primarul şi-a justificat acordul pentru plecarea celor 15 prin faptul că "altfel nu mai votau niciun proiect de consiliu".

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite