Misiune imposibilă 2

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un film despre cum poţi opri teroriştii de la distrugerea planetei Producţia este un thriller romantic în care celebrul agent Ethan Hunt şi frumoasa sa parteneră, Myrah Hall, încearcă

Un film despre cum poţi opri teroriştii de la distrugerea planetei

Producţia este un thriller romantic în care celebrul agent Ethan Hunt şi frumoasa sa parteneră, Myrah Hall, încearcă să se opună unui agent renegat, Sean Ambrose.

Dar, înainte ca misiunea să ajungă la bun sfârşit, cei doi parteneri vor străbate întreaga lume şi vor fi nevoiţi să aleagă între tot ceea ce iubesc şi tot ceea ce cred.

În misiune, agenţii îl au ca ajutor pe un geniu în computere, Luther Stickell.

Se poate spune că Ethan este un adevărat agent 007, dar ceva mai tânăr, însă la fel de agil în orice situaţie, cu o inteligenţă care îl ajută în cele mai periculoase momente ale misiunii.

Din distribuţie fac parte: Tom Cruise, Thandie Newton, Dougray Scott, Ving Rhames, Richard Roxiburgh. Interpretul rolului principal, una din cele mai reprezentative figuri ale cinematografiei, Tom Cruise, este producătorul filmului alături de Paula Wagner. Robert Towne este scenaristul, iar filmul se bazează pe serialul creat de Bruce Geller.

"Misiune imposibilă", în regia lui John Woo, a strâns suma de 58 de milioane de dolari din încasările avute în cinematografele din Statele Unite ale Americii.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite