Minorităţile naţionale sunt o excelentă zestre electorală. Pentru fiecare minoritate se poate găsi un loc în Parlament. Cine vrea să se declare gepid ?

0
Publicat:
Ultima actualizare:

România se laudă că are legislaţia cea mai generoasă în ceea ce priveşte drepturile minorităţilor naţionale din Europa. Dar şi această generozitate este  una a la roumaine. În fapt, Statul român oferă reprezentare politică, finanţare şi chiar acordă (în contra literei Constituţiei României, articolul 6, alineatul 2) măsuri de discriminare pozitivă unor minorităţi naţionale bine selectate, „nomencla

Avem deja 18 minorităţi naţionale, altele decât cea maghiară. Dar lista oportunităţilor de etnobusiness este deschisă: orice manual de istorie ne învaţă că pe meleagurile noastre au fost goţi, huni, gepizi, avari, pecenegi, cumani şi uzi. Pentru fiecare din aceste minorităţi se poate găsi câte un loc în Parlament. Trebuie doar să inventezi o istorie a ta şi a altor câtorva şi să fii crezut de către foarte îngăduitoarele, în această privinţă, autorităţi ale Statului. Să ne facem şi noi o minoritate şi să intrăm în Parlament. Cine vrea să se declare gepid la referendumul care urmează?

Citeşte aici continuarea

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite