Minorii-criminali vor să se întoarcă acasă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

După patru zile de verificări, poliţiştii băcăuani au aflat cine este bărbatul fără adăpost, ucis în bătaie de doi fraţi de 10, respectiv 12 ani, în parcul Cancicov. Victima, în

După patru zile de verificări, poliţiştii băcăuani au aflat cine este bărbatul fără adăpost, ucis în bătaie de doi fraţi de 10, respectiv 12 ani, în parcul Cancicov. Victima, în vârstă de 48 de ani, a fost identificată de un cumnat. Poliţiştii au refuzat să dea publicităţii numele victimei.

Cadavrul nu a fost încă ridicat de la morgă, autorităţile urmând să ia zilele următoare o decizie. În schimb, băieţii care au recunoscut că l-au omorât pe boschetar pentru a-i lua banii au fost vizitaţi de mama lor la centrul de minori unde au fost internaţi.

"Când m-au văzut, au început să plângă şi mi-au spus că vor acasă. N-am vorbit prea mult cu ei, că era şi procurorul de faţă", a spus Doina H., mama minorilor. Aceasta a dispărut de acasă după ce băieţii au fost reţinuţi de poliţişti. "Plecau mereu la cerşit şi dormeau pe unde apucau.

Din banii adunaţi îşi cumpărau aurolac. Fumau şi trăgeau din pungă. Aşa s-au învăţat. Nu am ce să le fac", a recunoscut Doina H. După finalizarea anchetei, cei doi fraţi vor fi internaţi, cel mai probabil, la Centrul de Reeducare Minori din Craiova.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite