Ministrul sănătăţii, Eugen Nicolăescu, în dosarul "Loteria"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ministrul sănătăţii, deputatul PNL Eugen Nicolăescu, se află în atenţia DNA, în dosarul Loteria Română, în care s-a început urmărirea penală şi pe numele deputatului PL-D Cristian

Ministrul sănătăţii, deputatul PNL Eugen Nicolăescu, se află în atenţia DNA, în dosarul Loteria Română, în care s-a început urmărirea penală şi pe numele deputatului PL-D Cristian Boureanu. Nicolăescu a fost, în perioada 1999 - 2000, secretar general adjunct la Ministerul Finanţelor Publice.

DNA nu trebuie să ceară aviz parlamentului sau preşedinţiei pentru urmărirea penală a ministrului Eugen Nicolăescu, întrucât presupusele fapte nu au fost săvârşite în mandatul de ministru sau de deputat al lui Eugen Nicolăescu.

În acest dosar, deputatul Cristian Boureanu, vicepreşedinte PD-L, este urmărit penal de procurorii anticorupţie pentru infracţiunea de abuz în serviciu contra intereselor publice. Dosarul instrumentat de DNA priveşte activitatea lui Boureanu din urmă cu opt ani ca membru în Adunarea Generală a Acţionarilor al Loteriei Române. Cristian Boureanu a fost membru în AGA timp de câteva luni, în 1999- 2000, atunci când ocupa şi funcţia de consilier de imagine al fostului ministru de finanţe, Decebal Traian Remeş.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite