Ministrul Muncii: „Guvernul nu oferă fericire, ea trebuie căutată în muncă“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ministrul Muncii, Ioan Botiş
Ministrul Muncii, Ioan Botiş

Ioan Botiş, ministrul Muncii, a declarat, sâmbătă, la Bistriţa, că fericirea nu este oferită de Guvern, ea trebuind căutată în muncă.

El a spus că munca trebuie valorizată, iar ceea ce se întâmplă în zona socială să fie corectat. „Vom avea mult de lucru pentru a corecta ceea ce astăzi se întâmplă în zona socială. E o misiune extreme de grea, prin care trebuie să le explic oamenilor că trebuie să ne valorizăm munca, trebuie să credem în oamenii care sunt prezenţi în fiecare dimineaţă la muncă“, a precizat Botiş.

Ministrul Muncii a adăugat că trebuie ca persoanele să facă performanţă şi să fie cât mai competitive, iar fericirea trebuie căutată în muncă. „Va trebui să mergem şi să facem performanţă. Într-o lume globalizată, suntem într-o zonă de competivitate cu alţii care fac acelaşi lucru. Trebuie să ne pregătim în fiecare zi să fim mai buni şi competitivi în raport cu ceilalţi. Cei interesaţi să îşi schimbe viaţa în bine trebuie să fie cetăţenii. Guvernul nu oferă fericire, căutaţi fericirea în munca dumneavoastră. Munciţi şi o să treacă şi perioada grea", a încheiat Ioan Botiş.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite