Ministerul Turismului plăteşte 500.000 de euro pentru indicatoare turistice

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ministerul Turismului a alocat 498.750 de euro (2,144 milioane de lei) pentru achiziţionarea şi montarea a cel puţin 3.750 de indicatoare de informare amplasate în zone turistice, dar şi în unele destinaţii ce includ monumente din patrimoniul mondial UNESCO, potrivit unui anunţ de licitaţie al instituţiei.

Citiţi şi:

Reşiţa: VIDEO Criza loveşte greu toate investiţiile în turism

Elena Udrea nu înţelege jazzul, dar va sprijini festivalul de la Gărâna

Termenul limită pentru depunerea ofertelor sau a cererilor de participare la licitaţie este 28 august. Contractul are o durată de trei luni de la data atribuirii, iar principalul criteriu de atribuire este cel mai mic preţ. Finanţarea va fi asigurată de la bugetul statului.

Companiile interesate să participe la licitaţie trebuie să depună o garanţie de participare de 9.000 de euro şi una de bună execuţie de 10% din valoarea contractului. În plus, acestea trebuie să fi avut o cifră de afaceri medie anuală în ultimii trei ani de cel puţin 1,4 milioane de euro şi să facă dovada că au realizat un contract de servicii de cel puţin 140.000 de euro sau trei proiecte a căror valoare cumulată să fie de peste 240.000 de euro.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite