Ministerul Sănătăţii va scoate la concurs un număr de 2322 de posturi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ministerul Sănătăţii a postat, luni seară, pe site-ul instituţiei,  lista posturilor care vor fi scoase la concurs de către MS şi autorităţile locale care au spitale în administrare.

Ministerul Sănătăţii va scoate la concurs un număr de  2322 de posturi, dintre care 218 posturi pentru serviciile de ambulanţă.

Cele mai multe posturi care vor fi scoase la concurs sunt destinate asistenţilor medicali, în număr de 1075, urmează 963 de posturi care vor putea fi ocupate de medici, 67 de farmacişti şi 217 de personal auxiliar. Posturile scoase la concurs sunt în unităţi sanitare din toate judeţele ţării şi municipiul Bucureşti.

În Capitală vor fi scoase la concurs 464 de posturi, din care 172 pentru medici (18 în ultimul an de rezidenţiat, 132 medici specialişti, 22 medici primari), opt pentru farmacişti, 232 pentru personal sanitar mediu şi asistenţi medicali cu studii superioare, 49 pentru persoanl sanitar mediu şi trei posturi de şofer pe autosanitară sau ambulanţier.

Cele mai multe posturi, respectiv 31, sunt scoase la concurs de către Spitalul Clinic de Urgenţă Floreasca, care are nevoie de 20 de medici, alte 10 locuri fiind pentru personal sanitar mediu şi asistenţi medicali cu studii superioare, iar unul pentru personal mediu auxiliar.

VEZI AICI LISTA COMPLETĂ A POSTURILOR DISPONIBILE

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite