Criză doar pentru unii: ministerele angajează şi înfiinţează centre

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Funcţionarii ocupă cele mai multe posturi în sectorul bugetar
Funcţionarii ocupă cele mai multe posturi în sectorul bugetar

În timp ce premierul Emil Boc anunţă de la tribuna Palatului Victoria tăieri de salarii şi disponibilizări în sectorul bugetar, proprii săi miniştri se grăbesc să-şi ocupe posturile vacante din instituţiile pe care le coordonează.

Pe timp de criză la Ministerul Comunicaţiilor s-a înfiinţat o nouă structură subordonată: Centrul Naţional de Supercomputing. Decizia de înfiinţare a acestui centru pentru soluţii tehnologice avansate în domeniul comunicaţiilor s-a decis încă din luna martie a acestui an. Noul centru va avea nouă angajaţi şi un parc propriu de autoturisme.

Citiţi şi : În Vrancea secretarele primăriilor Jariştea şi Gologanu şi-au majorat salariul cu 1.000 de lei

Şi Ministerul Agriculturii angajează. Pentru ocuparea a cinsi posturi de consilieri debutanţi şi a două posturi de directori generali, consursurile au au început în urmă cu 3 zile şi sunt programate până la sfârşitul lunii acestei luni.
 
De altfel, potrivit unui anunţ de pe site-ul ministerului,Instituţia condusă de Mihail Dumitru a scos la concurs şi un post de director în cadrul Directiei Programe cu Finanţare UE şi Relaţii Internaţionale. Probele din consurs vor avea loc pe 28, respectiv 30 iunie.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite