Milionare şi singure!- Revista presei mondene

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Milionare şi singure!- Revista presei mondene
Milionare şi singure!- Revista presei mondene

Presa mondenă de azi scrie despre cele mai bogate femei care au apărut în "Top 500 Miliardari" , despre cum au devenit unii "vedete" pe cârca altora sau fostul antrenor al Nadiei Comăneci şi Ion Ţiriac pleacă la vânătoare de urşi polari. Printre alte subiecte, Adrian Enache este invitat la ziua fiului său cu Iuliana Marciuc, iar Cristina Spătar va merge la cosmetică înainte să nască.

Milionare şi singure! În lumea dură a afacerilor şi-au făcut cariere strălucite şi câteva femei. Unele prin forţele proprii, altele au găsit bărbaţi bogaţi care le-au luat de neveste. Chiar dacă nu mai sunt la prima tinereţe, multe dintre doamnele cu sume uriaşe în cont sunt foarte atrăgătoare pentru bărbaţii care caută o partidă bună. Iar asta pentru că sunt ori divorţate, ori văduve. Camelia Şucu, Anca Vlad sau Veronica Drăgan sunt doar câteva dintre femeile bogate ce au apărut în "Top 500 Miliardari", scrie Click!.

Au devenit vedete pe cârca altora! Au avut bani, dar nu şi-au putut cumpăra accesul la lumea mondenă. Conduceau maşini luxoase, dar degeaba îşi ambalau motorul la maximum pe Dorobanţi, pentru că nu reuşeau să atragă priviri. Fără folos lăsau mii de euro în magazine de haine, dacă nu aveau unde să îşi etaleze ţinutele. După încercări eşuate de a se face remarcaţi, mulţi au găsit răspunsul la întrebarea lor! Asocierea cu o persoană cunoscută şi chiar o relaţie cu cele mai frumoase femei ale ţării i-au ajutat pe mulţi anonimi să-şi facă intrarea în lumea mondenilor. Claudiu Pătraşcu, Bianca Drăguşeanu, Codin Maticiuc şi Joe din Drumul Taberei sunt doar câteva exemple, scrie Click!.

Bella Karolyi vânează urşi polari cu Ţiriac
. Fostul antrenor al Nadiei Comăneci şi miliardarul de 70 de ani au stabilit datele unei partide speciale. Bella Karolyi (67 de ani), antrenorul care a format-o pe Nadia Comăneci, cea mai valoroasă gimnastă din toate timpurile, păstrează din tinereţe o pasiune aparte: vânătoarea. Încă de pe vremea comunismului, din perioada când antrena la Deva lotul feminin de gimnastică, Karolyi obişnuia să participe frecvent la partide de vânătoare. Tovarăş de arme? Nimeni altul decât Ion Ţiriac (70 de ani), miliardarul alături de care antrenorul intenţionează să omoare urşi polari, scrie Libertatea.

Adrian Enache, petrece la o zi după înfăţişarea de la tribunal. Ziua micuţului David, fiul lui Adrian Enache, va fi sărbătorită fix pe 28 octombrie, la o zi după ce artistul se va prezenta la tribunal, la prima înfăţişare în procesul de divort pe care îl are cu soţia sa, Corina. Adrian Enache este invitat să participe la petrecerea organizată de Iuliana Marciuc în cinstea lui David, fiul lor, care împlineşte patru ani, scrie Cancan.

De la coafor, în sala de naşteri. Chiar dacă e ingrozită de operaţia de cezariană, Cristina Spătar vrea să fie cât mai frumoasă când îl va aduce pe lume pe fiul ei. În ciuda faptului că medicii au asigurat-o că sarcina decurge bine şi că cezariana e o procedură fără riscuri prea mari, regina R&B e îngrozită de momentul în care va urca pe masa de operaţie. Asta nu o va împiedica însă să-şi viziteze, cu o zi înainte, stiliştii, scrie Libertatea.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite