Mii de blugi, şlapi şi tricouri au luat foc în "Europa"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

ajuns la faţa locului, incendiul fiind izolat. Câteva ore mai târziu, cei care-şi ţineau mărfurile în standurile din zona afectată veniseră cu mic cu mare pentru a recupera ceea ce mai

ajuns la faţa locului, incendiul fiind izolat. Câteva ore mai târziu, cei care-şi ţineau mărfurile în standurile din zona afectată veniseră cu mic cu mare pentru a recupera ceea ce mai rămăsese. Aleile dintre standuri erau inundate cu apă, peste tot fiind împrăştiaţi sute de blugi, şlapi, şerveţele, geci şi alte chinezării.
"Am pierdut tot! Ce o să mă fac eu acum? Cum îmi plătesc datoriile pentru marfa asta?", spunea cu ochii în lacrimi o femeie al cărei depozit era făcut scrum. La câţiva metri, o familie de chinezi încălţaţi cu pungi de plastic făcea inventarul tenişilor care scăpaseră de incendiu. Alături, un pompier încă se lupta cu flăcările, dar nimeni nu se sinchisea de acest lucru. Români, rromi şi chinezi se călcau pe picioare pentru a mai recupera câte ceva marfă. Până spre seară incendiul fusese stins în totalitate.
"Încă nu se cunoaşte cauza incendiului, însă există trei variante: neglijenţă, utilizarea unor instalaţii electrice defecte sau executarea unor operaţiuni de sudură" ne-a declarat, ieri, inspectorul-şef al Inspectoratului Naţional pentru Situaţii de Urgenţă, Vladimir Secară.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite