Mihai s-a întors la fosta iubită

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cel care a cucerit Europa cu vocea lui s-a întors la vechea dragoste. Mihai Trăistariu s-a împăcat cu iubita sa, Ioana, după o "pauză" de cinci ani. "Ea m-a văzut la televizor şi s-a

Cel care a cucerit Europa cu vocea lui s-a întors la vechea dragoste. Mihai Trăistariu s-a împăcat cu iubita sa, Ioana, după o "pauză" de cinci ani.

"Ea m-a văzut la televizor şi s-a îndrăgostit de mine. Aşa că şi-a propus să mă cunoască", povesteşte Mihai despre începutul relaţiei sale cu Ioana. Astfel, aceasta s-a dus în culise după un concert de-al lui Mihai să-i ceară un autograf şi să schimbe câteva vorbe cu el. Au stat mai bine de o oră la palavre. Au continuat să se vadă şi în afara scenei şi, în timp, Mihai s-a îndrăgostit de Ioana. La vremea respectivă, cei doi au fost împreună, ca şi cuplu, doar patru luni. "Despărţirea a venit de la sine. Totul a fost pe cale amiabilă, nu ne-am despărţit cu scandal, nu ne-am bătut. Dar am rămas prieteni pe viaţă. Ne mai întâlneam, vorbeam vrute şi nevrute. Fiecare dintre noi avea altă relaţie la acea perioadă".

Amintirile i-au (re)unit

La începutul acestui an, cei doi au fost într-o excursie în Malta. "Am un grup restrâns de prieteni pe care, de câte ori am ocazia, îi adun şi mergem în diverse locuri. Printre aceştia se numără şi Ioana. În ianuarie, am fost într-o astfel de excursie în Malta cu ei. Am stat în aceeaşi cameră cu Ioana, am depănat amintiri frumoase. Atunci s-a reînfiripat iubirea dintre noi, însă, un cuplu am redevenit abia din martie".

Despre Mihai

Mihai Trăistariu are 28 de ani. De mai bine de cinci ani, el s-a stabilit în Constanţa. Supranumit şi "Privighetoarea din Balcani", Mihai se poate mândri cu performanţa sa de anul trecut de la finala Eurovision, unde s-a clasat pe locul al patrulea, obţinând cel mai bun punctaj pentru România din istoria acestui concurs.

Despre Ioana

Ioana are 27 de ani. S-a născut la Cluj, dar locuieşte în prezent la Constanţa, alături de mama ei. Acum este studentă în anul al III-lea la Facultatea de Kinetoterapie din oraş. Ioanei îi place foarte mult să îl alinte pe Mihai "pisoiaş" sau "Miţă" ("Vine de la Mihai, şi nu de la mâţă!", spune Trăistariu).

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite