Mihai Călin, echilibru între familie şi carieră

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Pe Mihai Călin îl puteţi vedea în clasicul spectacol "Take, Ianke şi Cadâr" mâine, la ora 19:00, pe scena Teatrului Naţional. Este o piesă care se joacă de ceva vreme, ajunsă fiind la a

Pe Mihai Călin îl puteţi vedea în clasicul spectacol "Take, Ianke şi Cadâr" mâine, la ora 19:00, pe scena Teatrului Naţional. Este o piesă care se joacă de ceva vreme, ajunsă fiind la a şasea stagiune şi aproape la al 300-lea spectacol.

"Jucăm de atât de mult timp spectacolul acesta, mărturiseşte actorul, încât dacă nu găseşti resursele necesare de a te raporta la piesă ca la un lucru nou devii cu uşurinţă blazat." Cum apare în alte patru piese simultan, Mihai Călin nu prea are când să se plictisească vara aceasta. Filmările la telenovela "Iubire ca în filme" se apropie de sfârşit, dar luna august îi rezervă un alt proiect al postului Acasă. "Momentan, este în faza de pregătire, spune actorul, dar sper că se va dovedi un produs de calitate. Din fericire, nu este printre cei nevoiţi să îşi neglijeze familia din cauza programului prea încărcat. Dimineţile, deseori libere, şi le petrece mai mereu alături de soţia şi copilul lui, care împlineşte curând doi ani. Vacanţa de vară şi-o vor petrece, "ca orice familie obişnuită, la munte sau la mare", spune actorul, refuzând statutul de vedetă pe care atâtea personaje şi-l dispută asiduu în ultima vreme.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite