Mihaela Tatu:

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Este de şapte ani în trustul PRO, dar spune că "De 3 x femeie" s-a simţit dintotdeauna. Mihaela Tatu. Acest nume nu mai are nevoie de nici o prezentare. Mihaela este o femeie puternică, o

Este de şapte ani în trustul PRO, dar spune că "De 3 x femeie" s-a simţit dintotdeauna. Mihaela Tatu. Acest nume nu mai are nevoie de nici o prezentare. Mihaela este o femeie puternică, o femeie care s-a luptat cu soarta şi cu kilogramele în plus şi a învins întotdeauna. Secretul ei ni-l spune chiar ea, în rândurile de mai jos...

De câţi ani eşti "De 3 x femeie"?

Inconştient, cred, toată viaţa am încercat să fiu "De 3 ori femeie". Câteodată mi-a şi ieşit, dar încercarea continuă, iar dorinţa e mai arzătoare pentru că societatea şi ritmul trepidant în care trăim o cer... Fără a uita o clipă totuşi să fiu FEMEIE. În trustul Media Pro sunt de şapte ani, iar ACASĂ de şase ani. Frumos şi interesant ciclu, nu? Se zice că din şapte în şapte ani se petrec transformări importante în viaţă.

Ai slăbit, te-ai îngrăşat, iar ai slăbit... Care e secretul curelor tale?

Nu aşa mi-am dorit să se întâmple. Un om trebuie să fie echilibrat. De multe ori, însă, intervin tot felul de evenimente care te mai abat de la aceste principii. Eu, de exemplu, am avut acea nefericită intervenţie la genunchi care m-a zdruncinat puţin, şi după care viaţa mea nu prea a mai fost la fel, apoi m-am lăsat de fumat şi toate aceste lucruri m-au făcut să mă schimb puţin. Dar am ştiut că îmi voi putea reveni, foarte greu ce-i drept. Repet, ştiu că se poate. Multă mişcare, un regim echilibrat, este suficient fără pâine, dulciuri, multă apă, cât mai puţine grăsimi şi ultima masă la ora 18. Dacă nu te abaţi de la aceste reguli nu foarte greu de ţinut, rezultatele se vor vedea. Ar mai fi ceva, cu cât înaintezi în vârstă trebuie să ai tot mai multă răbdare pentru a obţine rezultatele dorite. De aceea trebuie să duci tot timpul o viaţă cumpătată.

Cum este Mihaela Tatu cea de zi cu zi, în spatele camerelor de luat vederi?

Un om foarte normal. Îmi place să mă bucur de tot ce mă înconjoară şi mă străduiesc să mă înconjor de lucruri şi oameni care-mi fac plăcere şi mă fac fericită. Nu stau pe gânduri să iau decizii care să-mi facă familia şi pe mine liniştite şi mulţumite.

Care e primul lucru pe care-l faci dimineaţa?

Dimineaţa, înainte chiar să-mi fac toaleta, deschid larg geamurile sau ies pe terasă şi mă bucur de ziua minunată care începe, indiferent de vremea de afară. Iar apoi îi dau bineţe lui Gore, câinele meu, care indiferent de vreme sau oră, se bucură că mă vede şi nu se supără că-l trezesc prea dimineaţă.

Relaţia cu fiica ta e foarte apropiată. Vă împărtăşiţi toate secretele una alteia? Ca două prietene?

Oamenii îşi contorizează averile în case, maşini, proprietăţi. Averea mea este fiica mea. Da, suntem foarte bune prietene. Râdem mult, călătorim, învăţăm, citim, facem sport, mergem la spectacole, ne certăm, ne confesăm, ne ajutăm, ne corectăm... că doar de ce sunt bune prietenele. Ducem o viaţă liniştită, frumoasă pentru noi, poate banală pentru alţii.

Dacă ai naufragia pe o insulă, de ce nu te-ai putea dispensa?

Aş lua-o pe Ioana, fiica mea, cu ochelarii ei şi cu lentilele ei şi mai ales nu trebuie să uit soluţia de lentile, şevaletul, pensulele şi culorile, la care mai adaug câteva cărţi, unele pentru ea, unele pentru mine, dintre care să nu lipsească volumul "Micul Prinţ".

L-aş lua pe Gore, bineînţeles cu lesă cu tot, ca să-l ţin când nu vrea să vină pentru că se joacă cu alţi căţei. Nu mă pot lipsi de Gore. Stăm câte o oră şi ne uităm la el cum doarme şi ne liniştim şi noi. Ochelarii de soare ar mai fi pe listă. Cred că toate acestea le-aş putea duce şi cred că îmi sunt suficiente.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite