Mihaela Tatu, de trei ori femeie şi de trei ori mai slabă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mihaela Tatu revine ACASĂ şi se pregăteşte de zor pentru a-şi întâmpina telespectatorii aşa cum se cuvine. Pentru a fi în formă maximă în noul sezon "De 3 x femeie", Mihaela a

Mihaela Tatu revine ACASĂ şi se pregăteşte de zor pentru a-şi întâmpina telespectatorii aşa cum se cuvine. Pentru a fi în formă maximă în noul sezon "De 3 x femeie", Mihaela a slăbit, în această vară, 7 kilograme!
După două săptămâni petrecute în Grecia, vedeta ACASĂ a mai stat alte două pe litoral, unde a făcut exerciţii de recuperare pentru genunchi. Aici, graţie regimului alimentar, exerciţiilor fizice şi medicinei funcţionale (toate duse la capăt la un centru de recuperare), Mihaela a ieşit victorioasă din lupta cu kilogramele în plus, reuşind să scape de 7 kilograme! Realizatoarea emisiunii "De 3 x femeie" a avut parte însă de o vară cu evenimente. Ea şi-a mărit numărul finilor, botezând, împreună cu prietenul ei, Florin Radu (artist fotograf), un băieţel. Sebastian este cel de-al cincilea fin al vedetei ACASĂ, dar primul pe care îl botează împreună cu Florin.

Societate



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite